Kaksi sisään, yksi ulos – Titaanit solmi ja purki pelaajasopimuksia

Kaksi sisään, yksi ulos – Titaanit solmi ja purki pelaajasopimuksia

Ovi käy jääkiekon suomisarjaseura Titaaneissa molempiin suuntiin.

Seuran hyökkäyskalustoon tulee kerralla kolme muutosta, kun Vikke Terho ja Joonas Kirjonen tulevat sisään ja Teemu Vierre siirtyy ulos.

Terho, 22, ja Kirjonen, 23, ovat tehneet Titaanien kanssa loppukauden mittaiset sopimukset. Molemmat ovat pelanneet alkukauden ajan Järvenpään Haukkojen suomisarjamiehistössä. Titaanit ja Haukat kohtaavat tänään Kotkassa.

— Saimme riveihimme kaksi potentiaalista ja tällä tasolla jo taitonsa todistanutta pelaajaa. Uskon heidän olevan meille tärkeitä apuja loppukauden aikana, Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen sanoi seuran tiedotteessa.

Terho on tehnyt tällä kaudella Haukoissa 17 ottelussa neljä maalia. Kirjonen on kirjannut kymmenessä ottelussa tehot 3+7. Viime kaudella kaksikko pelasi Suomi-sarjaa tuusulalaisessa KJT:ssä tehoilla Terho 14+21 ja Kirjonen 5+12.

Hankintojen vastapainoksi Titaanien ja Teemu Vierteen sopimus on purettu.
21-vuotias Vierre siirtyi Kotkaan kesällä KooKoon A-nuorista, mutta hän kärsi syksyn aikana pienistä vaivoista ja hänen pelillinen roolinsa jäi pieneksi.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet