Hyökkääjäpulasta kärsivä Titaanit lainaa kaksi pelaajaa Ketterästä — Viime kauden tehomies Henry Karjalainen palaa loppuvuodeksi Kotkaan

Kimmo Seppälä

Henry Karjalainen kuului viime kaudella Titaanien tehopelaajiin.

Jääkiekon Suomi-sarjassa pelaava Titaanit hakee hyökkääjäpulaansa apua lainapesteillä. Henry Karjalainen ja Toni Jalovaara tulevat Mestis-joukkue Ketterästä Kotkaan loppuvuodeksi.

Titaaneilta on seuran tiedotteen mukaan erinäisten syiden takia sivussa peräti kuusi hyökkääjää. Joukkue pelaa vielä neljä ottelua ennen 17. joulukuuta alkavaa joulutaukoa.

— Lainapestit palvelevat hienosti kaikkia osapuolia. Karjalainen ja Jalovaara ovat jääneet Ketterässä hieman vähemmälle vastuulle, kun taas Titaaneissa on sitä heille rutkasti tarjolla, päävalmentaja Marko Oksanen sanoi seuran tiedotteessa.

Viime kaudella laitahyökkääjä Karjalainen, 23, kuului Titaanien johtavien hyökkääjien joukkoon Suomi-sarjassa, tekaisten 21 runkosarjakamppailuun mukavahkot 29 (12+17) tehopistettä. Tällä kaudella hän on pelannut Ketterässä 12 ottelua ilman tehomerkintöjä.

Jalovaara, 23, on Joensuun Jokipoikien kasvatti, joka yhden SaiPassa viettämänsä A-juniorikauden jälkeen on edustanut viime vuodet Ketterää niin Suomi-sarjassa kuin Mestiksessäkin.

Tällä kaudella hän on pelannut 13 ottelua yhteistehoilla 2+1.

Lainakaksikko on mukana, kun Titaanit pelaa seuraavan kerran. Joukkue kohtaa lauantaina Kotkassa Suomi-sarjan hallitsevan mestarin JHT Kalajoen.

Luetuimmat