Pulkkasella yksi lyönti liikaa Lontoossa

EPA-EFE/VICTOR LERENA

Tapio Pulkkanen

Tapio Pulkkasen kilpailu golfin Euroopan-kiertueeseen kuuluvassa British Mastersissa päättyi karsiutumiseen. Pulkkasen tuloskortissa oli yksi lyönti liikaa, kun toinen kierros saatiin lauantaiaamuna päätökseen Walton Heathin kentällä Lontoon kupeessa.

Pulkkanen pelasi toisen kierroksensa loppuun jo perjantaina ja sai 36 reiän tulokseksi 148 (72+76) lyöntiä, neljä yli parin. Pimeys keskeytti illalla pelit osalta pelaajista, ja kun aamulla jatkettiin, cut-raja asettui +3:een.

Kolmesta suomalaisesta vain Mikko Korhonen jatkaa kilpailua. Hän jakoi kisan puolivälissä 21. sijaa par-tuloksella 144 (70+74). Mikko Ilonen jäi Pulkkasesta lyönnin päähän (76+73) ja karsiutui.

Pulkkanen varmisti viime viikonlopun nelossijallaan Skotlannissa pelioikeutensa Euroopan-kiertueella myös ensi kaudeksi. Kymen Golfin miehen syksyn tiivis kisaputki jatkuu ensi viikolla Espanjan Valderramassa. Näillä näkymin hän pääsee mukaan myös kiertueen ensimmäiseen finaalikilpailuun Turkissa marraskuun ensimmäisellä viikolla. Pulkkanen on ET:n rahalistalla 86:ntena, ja Turkin kisaan pääsee listan 101 parasta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset