Titaanit menetti kolmen maalin johdon — ”Oli tässä esityksessä hyvin paljon positiivistakin”

Marko Oksasen paluu Titaanien päävalmentajaksi näytti tuottavan välittömästi tulosta. Titaanit johti Suomi-sarjan jääkiekko-ottelua Raahessa 3—0, kun pelikello kävi jo 32. minuuttia.

Mutta sitten tapahtui jotain. Isäntäjoukkue Raahe-Kiekko löysi uuden vaihteen, tuli ennen toista erätaukoa maalin päähän — ja kaasutti päätöserässä ohi. Titaanien haaveet kauden toisesta sarjapisteestä kaatuivat isäntien Roni Haaraniemen tekemään 4—3-voittomaaliin vajaat puolitoista minuuttia ennen loppua.

Eränumerot kirjoitettiin 0—1, 2—2 ja 2—0.

Puoli tuntia hyvää, puoli tuntia huonoa

— Joukkue lähti erinomaisen hyvin toteuttamaan niitä asioita joita on nyt muutaman päivän ajan harjoiteltu. Puoli tuntia oli todella hyvää kiekkoa, mutta sitten alkoivat sovitut asiat unohtua ja lopulta ei ollut viisikkopelistä enää tietoakaan, Oksanen myönsi.

— Totta kai viime hetkillä tullut tappio harmittaa, mutta oli tässä esityksessä hyvin paljon positiivistakin. Valmennuksella on vielä tekemistä, jotta saadaan nuoret pojat uskomaan itseensä koko pelin ajan.

Petja Summanen teki avauserän lopulla Titaaneille avausmaalin, ja toisen erän alussa Santeri Kunttu ja Panu Laitinen alivoimalla muuttivat numeroiksi jo 0—3.

Joni Suominen aloitti isäntien kirin kavennusosumalla ajassa 31.08 ja kun Ville Kuorilehto toi isännät maalin päähän, paniikki alkoi saada otetta titaanileirissä. Jarkko Heikkilä tasoitti ylivoimalla kolmannen erän alussa, ja Haaraniemi sai tehdä halvan voittomaalin ajassa 58.37.

Nuoret titaanipuolustajat Petteri Paajanen ja Arttu Räisänen säntäsivät yhtä aikaa kulmaan, mutta isännät veivät kiekon, ja Haaraniemi pani sen ohi Titaanien maalilla pelanneen Niilo Pussisen.

Kasvuprosessi jatkuu sunnuntaina Oulussa

— Olemme kasvuprosessissa. Virheitä tulee, mutta kunhan saamme rivit kuntoon ja pelejä alle pisteitä alkaa kyllä tulla, Oksanen sanoi ja kehui erikseen ”loistavan pelin” pelanneita Erkka Huttusta ja Lauri-Ilmari Kuusistoa.

Molemmat ovat puolustajia ja omia kasvatteja. 21-vuotiaalle Kuusistolle ottelu oli kauden ensimmäinen edustusjoukkueessa.

Titaanit jatkaa Pohjois-Pohjanmaan viikonloppuaan sunnuntaina vierasottelulla Laser HT:tä vastaan Oulussa.