Tapio Pulkkanen pelaa kärkisijoista Prahassa — Lauantaina pelikaverina oli kolminkertainen major-voittaja

AOP/Imago Sport

Tapio Pulkkanen jatkoi miinusmerkkisessä tahdissa golfin Euroopan-kiertueella Prahassa. Pulkkanen pelasi kilpailun kolmannen kierroksen 70 lyönnillä (2 alle parin) ja jatkaa kärkitaistossa.

Pulkkanen on ennen sunnuntain päätöskierrosta jaetulla viidennellä sijalla yhteistuloksessa —12. Kolmossijaan on matkaa kaksi lyöntiä.

Kilpailun kärjessä pelaavat italialainen Andrea Pavan ja Pulkkasen pelikaverina lauantaina kiertänyt kolminkertainen major-voittaja Padraig Harrington. He ovat kotkalaista viisi lyöntiä edellä tuloksessa —17 pelattuaan lauantaina 65 lyönnin kierrokset (—7).

Pulkkanen selvitti Albatross Golf Resort -kentän torstaina ilman bogeja (tulos 65) ja perjantaina yhdellä bogilla (69). Lauantaina hän ylitti reiän par-tuloksen yhdellä lyönnillä kahdesti.

— Alku oli vahvaa menoa tänään. Par-viitoset menivät kuitenkin tänään vähän vihkoon. Tuuli oli kovempaa kuin aiemmin tällä viikolla, Pulkkanen kertoi golfpiste.com-sivustolle.

Aiemmilla kierroksilla Pulkkanen on pystynyt tekemään par-vitosilla 2—3 birdietä, lauantaina vain yhden. Bogit syntyivät par-kolmosilla.

Pulkkasella on Tshekissä hyvä mahdollisuus kerätä lisää rahaa palkintokassaansa. Kolmossijasta saisi 90 000 euroa, mikä siivittäisi Kymen Golfin pelaajaa kohti pelioikeutta myös ensi kaudeksi. Siihen hän tarvitsee vielä noin 200 000 euron tienestit.

Kommentoidut