Parru ei enää suostu Kiekoympyröiden möyhennettäväksi — Voitto tuli silti, ja haminalaiset jatkavat ”siellä missä pitääkin” eli sarjakärjessä

Parru ei enää suostu Kiekoympyröiden möyhennettäväksi — Voitto tuli silti, ja haminalaiset jatkavat ”siellä missä pitääkin” eli sarjakärjessä

Lappeenrantalainen opiskelijajoukkue Parru HT on vuosikausia ollut yksi jääkiekon 3. divisioonan heittopusseista. Kiekkoympyrät sai kuitenkin pelata tosissaan 7—4 (3—2, 3—0, 1—2) -voittonsa eteen Haminan jäähallissa.

— Oli hyvä peli, ja olimme tiukoilla. Hyvää kolmosdivarin kiekkoa, Parru on mennyt valtavasti eteenpäin, KY:n joukkueenjohtaja Jorma Kaaro kehui.

Alku lupasi tuttua möyhennystä, kun peli oli 43 sekunnin jälkeen 1—0 ja reilun viiden minuutin jälkeen 2—0. Parru tuli kuitenkin kahdesti maalin päähän (2—1 ja 3—2), ja KY sai pelin ratkaistua vasta toisessa erässä.

— Hyvä voitto ja tärkeät pisteet. Olemme siellä missä pitääkin, Kaaro viittasi KY:n asemaan lohkoykkösenä.

KY:llä on 11 ottelukierroksen jälkeen 27 pistettä. PEPO III:lla pisteitä on 25, ValKilla ja Iitti Hockeylla 21. Kaksi parasta pääsevät tavoittelemaan nousua 2. divisioonaan.

KY:n tehomiehinä häärivät Mikke Lempiäinen ja Roope Eerola, joiden illan saldo oli 2+2 mieheen. Muut maalit merkittiin Jere Haikalle, Aleksi Räisäselle ja Jaakko Toivoselle.

Haminan maalia vahti A-juniori-ikäinen Oskari Muona, jolle ottelu oli ensimmäinen kotipeli 3. divisioonassa. Muona torjui 42 kertaa prosentilla 91,3. Toisessa päädyssä Manu Kalliokoskelle merkittiin 37 torjuntaa (84,09%).

Ensi lauantaina Kiekkoympyrät vierailee AaKoon luona.

Kommentoidut