Kiekkoympyrät voitti, mutta lohkotilanne on kiharainen — 2. divisioonaan nousijat ratkeavat vasta päätöskierroksella

Kiekkoympyrät voitti, mutta lohkotilanne on kiharainen — 2. divisioonaan nousijat ratkeavat vasta päätöskierroksella

Haminan Kiekkoympyrät riepotteli 11—1-voiton Oulunkylän Kiekkokerhosta. KY on jääkiekon 2. divisioonan karsintalohkon kärjessä, muttei millään muotoa varma nousija.

Salamat pöllytti PEPO III:ta 11—2, ja toisaalla lohjalainen Harjun Kiekko koki avaustappionsa häviämällä vieraissa KHT:lle 1—3.

Päätöskierroksella noususaumat on peräti neljällä joukkueella. KY:llä on 10 pistettä, HAKIlla ja KHT:llä 9 sekä Salamoilla 8. Ratkaisevat ottelut ovat HAKI—KY ja KHT—Salamat.

— Nousun kannalta on pakko saada voitto. Olemme tyytyväisiä lohkon kärkisijaan, mutta aika paljon paukkuja jäi viimeiseen otteluun, KY:n puheenjohtaja Jorma Kaaro sanoi.

PEPO III ja OKK ovat tasoittaneet kärkinelikkoa häviämällä kaikki ottelunsa. Sunnuntaina KY ei saanut Haminassa kunnollista harjoitusta ensi perjantain HAKI-otteluun.

— Kaveri oli aika heikko, huono harjoitus. Toisessa erässä alkoi mennä pelailuksi, vaikka kuinka vaihtoaitiosta yritettiin korostaa, että pelataan kunnolla loppuun. Niin siinä vain helposti käy.

KY:n tehopistekeisarit olivat Janne Hovi (3+2), Mikke Lempiäinen (1+3) ja Jere Linfländer (0+4). Erik Salminen ja Roope Eerola tekivät kaksi maalia mieheen.

HAKI-ottelun alkamisaika on melko hankala, sillä peli pelataan Lohjalla perjantaina kello 19. Kaaron mukaan KY saa arkipelistä huolimatta täyden miehistön matkaan.

— Olemme hyvässä liidossa ja tosissaan lähdemme voittoa kairaamaan, mutta ei se helppoa tule olemaan.