”Ei voi mitään, kun energia loppuu” — Kolmen kentällisen Titaanit taipui Jyväskylässä

”Ei voi mitään, kun energia loppuu” — Kolmen kentällisen Titaanit taipui Jyväskylässä

Titaanien voittotahti jääkiekon Suomi-sarjassa on ainakin toistaiseksi tauonnut. Kotkalaiset kokivat sunnuntaina Jyväskylässä viikonlopun toisen tappionsa, kun isäntäjoukkue Riemu voitti 5—2 (1—1, 1—0, 3—1). Iso jäähalli kumisi Keski-Suomen kiekkokaupungissa tyhjyytään, sillä lehtereillä istui vain 67 maksanutta katsojaa.

Titaanivalmentaja Marko Oksanen ei ole nollan pisteen viikonlopusta huolimatta huolissaan joukkueensa pelaamisesta — mutta terveystilanteesta kyllä. Titaanit oli saanut reissuun mukaan vain kolme kentällistä.

— Loukkaantumisten lisäksi joukkueessa on helvetinmoinen flunssa-aalto. On kova setti vetää kahden viikonlopun kierrosta kolmella kentällisellä, Oksanen sanoi.

— Joukkue taisteli sen minkä jaksoi, mutta ei voi mitään, kun energia loppuu.

Titaanit kamppaili voitosta loppuun asti. Elmeri Kotro kavensi 4—2:een kolmannen erän puolivälissä, ja Titaanit pommitti laukauksia kohti isäntien maalissa torjunutta Petri Pitkästä. Lopullisesti kotkalaisten vastarinta murtui vasta viimeisellä minuutilla, kun Markus Rämä teki alivoimalla tyhjiin 5—2.

— Pelaamisessa ei ole ongelmia ja syyllisiä on turha etsiä. Kaikki, jotka olivat mukana, antoivat kaikkensa, mutta fysiikan lait tulivat vastaan. Tuntuu, että flunssa käy koko joukkueen läpi, Oksanen sanoi.

— Nyt on vajaa viikko aikaa toipua, ja toivottavasti saamme ensi viikonloppuna Pohjanmaan-kiertueelle isomman joukon mukaan.

Titaanit kohtaa ensi lauantaina Uudessakaarlepyyssä sarjajumbo Muik Hockeyn ja sunnuntaina Seinäjoella S-Kiekon.

Luetuimmat