Los Angeles Kings varasi titaanikasvatti Rasmus Kuparin ensimmäisellä kierroksella - "Hän tuo meille nopeutta"

"Tästä se työnteko vasta alkaa."

Matthew Pearce/Icon Sportswire

Los Angeles Kings varasi titaanikasvatti Rasmus Kuparin ensimmäisellä kierroksella - "Hän tuo meille nopeutta"

Kotkan Titaanien kasvatti, keskushyökkääjä Rasmus Kupari varattiin odotetusti ensimmäisellä kierroksella NHL:n varaustilaisuudessa viime yönä Suomen aikaa. Los Angeles Kings varasi Kuparin tilaisuuden 20:ntena pelaajana.

– Mahtava fiilis. Tätä on odotettu. On ollut pitkä vuosi, ja tähän varaukseen huipentuu oikeastaan tähänastinen ura. Iso hetki itselleni. Tästä se työnteko vasta alkaa, että saavutan unelman ja pääsen pelaamaan NHL:ssä. Tämä oli yksi etappi urallani, Kupari sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Kupari, 18, pelasi viime kaudella Liigaa Oulun Kärpissä. 38 ottelussa syntyi tehot 6+8=14. Viime kausi oli Kuparille toinen Oulussa. Sitä ennen hän edusti yhden kauden ajan KooKoota, jonne siirtyi Titaaneista C-juniori-ikäisenä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet