Pulkkasen peli yski toisella kierroksella Itävallassa — ”Kyllähän tässä pata on aika kireällä”

imago sport

Euroopan kiertueen Itävallan kisassa Tapio Pulkkanen pelaa jaetulla sijalla 38.

Kymen Golfin Tapio Pulkkasen peli yski Euroopan kiertueen Itävallan osakilpailun toisena pelipäivänä. Pulkkanen kiersi perjantaina radan 76 lyönnillä (+4). Erityisesti kierroksen lopulla rei’illä seitsemän ja kahdeksan kotkalaisen peli sakkasi. Seitsemännellä oli tuloksena tuplabogey ja kahdeksannella tuloskorttiin merkittiin peräti triplabogey. Pulkkasen kokonaistulos kisassa on -1. Hän jakaa kisassa sijaa 38.

Kisan johdossa on Suomen Mikko Korhonen, joka kiersi toisen kierroksen tulokseen -5. Korhosen kokonaistulos on -9. Hän johtaa lyönnillä ennen Englannin Steve Websteria ja Etelä-Afrikan Justin Waltersia.

— Hyvä kierros. Pari kertaa jouduin venymään hyvään par-pelastukseen. Lyöminen ei ollut ihan niin hyvää kuin eilen, siihen nähden tulos oli tosi hyvä, Korhonen sanoi Golfpiste.comille.

Muista suomalaisista Kalle Samooja jakaa kisassa sijoitusta 14. (-4). Kim Koivu karsiutui kahdelta päätöskierrokselta.

— Kyllähän tässä pata on aika kireällä, pitää muutama tunti sulatella tapahtumia. Kaikki pelin osa-alueet tuntuvat olevan kunnossa. En osannut adaptoitua auringon polttamiin griineihin kierroksen aikana. Kahdeksannella (Pulkkasen 17.) taisi jäädä pallo puuhun, kun ei kymmenellä miehellä löydetty selkeästä maastosta, Pulkkanen sanoi Golfpiste.comille.