Titaanit sai tehohyökkääjän takaisin — Santeri Kunttu palasi kaukaloon

Myös puolustaja Leevi Laineen kanssa tehtiin sopimus, mutta Ville Äijälä poistuu riveistä.

Sari Tauru

Tehohyökkääjä Santeri Kunttu teki Titaanien kanssa jatkosopimuksen.
Tehohyökkääjä Santeri Kunttu teki Titaanien kanssa jatkosopimuksen.

Jääkiekon suomisarjakauteen valmistautuva Titaanit saa kauden kynnyksellä merkittävän vahvistuksen, kun monivuotinen tehohyökkääjä Santeri Kunttu pani nimensä jatkosopimukseen.

Kuntun, 25, viime kausi päättyi pahaan jalkavammaan jo lokakuun lopulla kotiottelussa Kajaanin Hokkia vastaan.

Täyteen pelikuntoon päästessään Santeri on aivan varmasti jälleen yksi kärkihyökkääjistämme. — Juho Hannukainen

— Santeri soitti pari viikkoa sitten ja kertoi saaneensa työasiat sille mallille, että pystyy jatkamaan pelaamista. Häneltä ei varmaan jäänyt huomaamatta, että linjan toisessa päässä oli hyvin tyytyväinen mies, Titaanien manageri Juho Hannukainen sanoi.

Kunttu siirtyi Titaaneihin syksyllä 2015 Kuusankoskelta KooKoo-65:n riveistä. Hän on sen jälkeen pelannut kotkalaisseurassa 106 runkosarjapeliä ja tehnyt niissä 114 (54+60) pistettä.

— Täyteen pelikuntoon päästessään hän on aivan varmasti jälleen yksi kärkihyökkääjistämme, Hannukainen hykerteli.

— ”Kyy” tuo hyökkäykseemme lisää kokemusta, maalintekovoimaa sekä rouhimismentaliteettia. Niille on kovissa sarjapeleissä käyttöä.

Kunttu pelasi Titaanien riveissä jo torstaina murheellisessa harjoitusottelussa Porvoossa. Samassa sarjassa pelaava Hunters kylvetti vieraitaan maalein 9—2. Sarjapelit Titaanit aloittaa viikon kuluttua lauantaina porilaista Karhu HT:tä vastaan.

Yksi pakki sisään, toinen ulos

Titaanit tiedottaa tehneensä sopimuksen myös puolustaja Leevi Laineen, 21, kanssa. Laine on pelannut joukkueessa jo kuudessa harjoitusottelussa.

Menopuolelle Titaanit joutuu kirjaamaan toisen puolustajan Ville Äijälän. Äijälä teki keväällä jatkosopimuksen, mutta joutuu nyt jättämään kilpakiekon työ- ja opiskelukiireiden vuoksi.

Titaaneilla on nyt kasassa 27 pelaajan miehistö. Maalivahteja on kolme, puolustajia kahdeksan ja hyökkääjiä 16.