Pyry Piirainen jatkaa KTP:ssä – "Haluan olla mukana auttamassa joukkuetta ja seuraa saavuttamaan tavoitteensa Veikkausliigassa"

Kimmo Seppälä

Pyry Piirainen on tehnyt sopimuksen KTP:n kanssa. Arkistokuva.
Pyry Piirainen on tehnyt sopimuksen KTP:n kanssa. Arkistokuva.

Maalivahti Pyry Piirainen, 20, jatkaa KTP:ssä. Seura kertoo tiedotteessa tehneensä Piiraisen kanssa kauden 2021 kattavan sopimuksen.

Piirainen on Kotkan Nappuloiden kasvatti. Hän liittyi KTP:n edustusjoukkueeseen kaudelle 2018 ja pelasi avauksessa kauden kahdessa viimeisessä ottelussa.

Viime kaudella Piirainen pelasi Ykkösessä yhden ottelun ja nollasi kaikki SJK Akatemian maalintekoyritykset. Hän on kerryttänyt torjuntavastuuta myös Suomen Cupissa yhteensä viidessä ottelussa kolmen kauden ajalta.

– Viime kausi oli henkilökohtaisesti raskas vähäisen peliajan takia, mutta kun pääsin pelaamaan, jäi omista otteista positiivinen tunne, kertoo Piirainen tiedotteessa.

Myös Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi valittu Anton Lepola jatkaa vihreävalkoisissa.

– Anton Lepolan kanssa on hieno treenata, kun molemmat haluamme kehittyä ja pyrkiä uralla eteenpäin. Haluan myös olla mukana auttamassa joukkuetta ja seuraa saavuttamaan tavoitteensa Veikkausliigassa. Uskon kehittyväni myös jatkossa KTP:n vaativassa ympäristössä ja hyvässä valmennuksessa, sanoo Piirainen tiedotteessa.

KTP:llä on nyt sopimukset 18 pelaajan kanssa. Heistä peräti kahdeksan on oman kaupungin kasvatteja.

Joukkueen päävalmentaja Argo Arbeiter kertoo tiedotteessa olevansa erittäin tyytyväinen nuorten kotkalaisten kehittymiseen ja asenteeseen.

– Nuoret pelaajamme ovat harjoitelleet erittäin ahkerasti ja kehitys on ollut sen mukaista, vaikka esimerkiksi Pyryllä minuutit ovat jääneet vähiin. Farmiseura PeKa:n nousu Kakkoseen avaa myös Piiraiselle mahdollisuuden isompiin minuutteihin, mikä palvelee varmasti molempia seuroja, sanoo Arbeiter.

Uusimmat uutiset