Eagle Teamin naisille niukkoja tappioita Rauman keilaliigakierroksella – "Takki on aika tyhjä"

Eagle Teamin naisille niukkoja tappioita Rauman keilaliigakierroksella – "Takki on aika tyhjä"

Eagle Teamin keilailujoukkue naisten SM-liigassa ei kyennyt ihan samanlaiseen suoritukseen kuin lauantaina. Tuolloin Raumalta irtosi 44 sarjapistettä (kolme otteluvoittoa seitsemästä). Sunnuntaina ET voitti yhden seitsemästä ottelustaan, sarjapisteet jäivät 20:een.

ET jatkaa naisten liigassa kuudentena. Ero seitsemänteen sijaan (liigakarsinta) kasvoi ja on nyt 50 pistettä, mutta toisaalta viides sija karkasi muutamasta pinnasta 27 pisteen päähän.

– Kuudes sija oli tavoite tälle kaudelle, siinä ollaan edelleen. Tiukat sarjat menivät harmittavasti vastustajan pelaajille, hävisimme viisi sarjaa yhdellä pisteellä. Siinä meni 10 sarjapistettä vastustajille, ET:n Nina Kiviharju harmitteli.

– Korona näkyy, kun paljon ei olla pelattu. Kahden viiden tunnin päivän jälkeen on takki aika tyhjä.

ET:n tehokkain oli viikonloppuna täydet 14 sarjaa heittänyt Iida Gylden, jonka keskiarvo oli 195. Hänen ja Kiviharjun lisäksi ET:ssä keilasivat Mia Molari ja Minka Mäkelä.

SM-liiga jatkuu helmikuussa. Loppuvuodesta päätetään, jatketaanko poikkeuksellisilla kolmen naisen ottelukokoonpanoilla vai palataanko normaaliin nelikkopeliin.