Löytyikö nyt kaivattu maalintekijä? KTP pestasi kymppipaikalle georgialaisen Zakaria Beglarishvilin

All Over Press / Marko Tuominiemi

Zakaria Beglarishvili
Zakaria Beglarishvili

Jalkapallokauteen valmistautuva FC KTP uskoo löytäneensä ratkaisun maalinteko-ongelmiinsa. Seura kertoo tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen georgialaisen Zakaria Beglarishvilin kanssa.

29-vuotias Beglarishvili ei ole varsinainen kärki vaan kymppipaikan pelaaja. Se ei kuitenkaan ole estänyt häntä mättämästä isoja maalimääriä. Esimerkiksi kaudella 2018 Beglarishvili paukutti virolaiselle FC Floralle 36 ottelussa huimat 30 maalia. Sen päälle tuli vielä 24 maalisyöttöä.

Hän pelasi tallinnalaisseurassa kahdeksalla kaudella ja teki 240 ottelussa 94 maalia sekä oli syöttäjänä 95 osumassa.

Unkariin, Seinäjoelle ja ... Kotkaan

Viime vuosi oli Beglarishvilille kuitenkin vaikea. Hän siirtyi tammikuussa Florasta lainapestillä Unkarin suurseuraan Honvediin, mutta mursi kylkiluunsa juuri ennen talvitauon päättymistä, joutui leikkaukseen ja vietti monta kuukautta kentän sivussa. Loppukesästä Alexei Eremenko halusi Beglarishvilin Seinäjoelle SJK:hon, mutta sielläkin pelit jäivät vähiin, kun Eremenko sai potkut, eikä georgialainen sopinut uuden valmentajan Brian Pagen kuvioihin.

Beglarishvili harjoitteli KTP:n mukana ensimmäistä kertaa keskiviikkona. Toistaiseksi ei ole varmuutta, saadaanko hänen pelilupa-asiansa kuntoon ennen lauantain cup-ottelua Gnistania vastaan.

Kauden 2018 maalimäärä korjattu klo 14.24.

Lisää myöhemmin