Titaanien peli siirrettiin toiseen halliin kesken kaiken, pelisuunnitelma unohtui – "Meillä meni näpertelyksi"

Titaanien peli siirrettiin toiseen halliin kesken kaiken, pelisuunnitelma unohtui – "Meillä meni näpertelyksi"

Huntersin ja Titaanien välinen Suomi-sarjan ottelu sai yllättävän käänteen avauserässä. Ajassa 11.08 joukkueet komennettiin aikaistetulle erätauolle, kun Porvoon kilpahallin jää ei kestänyt.

Jäänhoito ei tuottanut toivottua lopputulosta, ja ottelua jatkettiin noin puolen tunnin paussin jälkeen harjoitusjäähallissa. Siellä Hunters nousi 0–1-tappioasemasta 4–3 (0–1, 2–0, 2–2) -voittoon.

Titaanien peli näytti alussa hyvältä, ja Ville Myyryläinen vei kotkalaiset johtoon ajassa 8.21. Sitten vaihdettiin hallia.

– Pelisuunnitelma ja maltti unohtui, se oli kuin villihevoset olisivat juosseet kesälaitumella, Titaanien päävalmentaja Mika Iltola kuvasi.

Kolmannen erän alussa Hunters siirtyi jo 4–1-johtoon. Osuman jälkeen otetun aikalisän jälkeen Titaanit sai pelistä otteen.

– Pienessä kaukalossa piti pelata suoraviivaisesti, mutta se ei oikein lähtenyt käyntiin. Tänään voitti se joukkue, joka hyödynsi kapean kaukalon paremmin. Meillä meni näpertelyksi ja liike tukahtui. Loppuun olen tyytyväinen, Iltola sanoi.

Titaanien kiri käynnistyi Panu Laitisen 4–2-kavennuksesta ajassa 58.18. Kun kello näytti lukemia 59.38, nousi Titaanit maalin päähän Santeri Salmisen ylivoimamaalilla joukkueen pelatessa ilman maalivahtia. Mutta kello kävi armotta loppuun.

Titaanit päättää runkosarjan lauantaina Kotkassa, jonne saapuu D-Kiekko Jyväskylästä. Kotkan Energia tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.

Runkosarjan jälkeen kotkalaisten pelit jatkuvat alemmassa jatkosarjassa. Sen kahdeksasta joukkueesta kaksi parasta pääsee pudotuspelien ensimmäiselle ns. villi kortti -kierrokselle. Neljä viimeistä joutuu karsimaan sarjapaikastaan.