KTP:n pojat jyräsivät 76 pisteen voiton — ”Ei mitään järkeä”, sanoi valmentaja

KTP-Basket KTP korisliiga

KTP:n 16-vuotiaat jyräsivät koripallon valtakunnallisessa 1. divisioonassa Perniön Urheilijat 113—37 (62—15), ja valmentaja Marko Kylmälä sanoi suoraan mitä ajatteli:

— Ei mitään järkeä.

— Se tässä oli hyvää, että kaikki saivat pelata, pompotella palloa ja tehdä pisteitä, Kylmälä sanoi.

Tasoerot 1. divisioonassa ovat hurjia: PeU on hävinnyt seitsemän otteluaan keskimäärin 49,2 pisteellä. Ensi viikonloppuna KTP:llä on kuitenkin tosi kyseessä, kun vastassa on Joensuun Kataja.

— Siinä ratkeaa sarjan kakkossija. Kahden joukossa on oltava, jos aikoo yrittää ensi kaudeksi SM-sarjaan, Kylmälä sanoi.

Seitsemän pelaajaa heitti Perniötä vastaan vähintään 10 pistettä. Laituri Aappo Törönen oli ahnain, 22 pistettä 73 prosentin heittotarkkuudella.

Peli-Karhujen tytöiltä loppui bensa

Peli-Karhujen 15-vuotiaiden tyttöjen joukkue päätti syyskauden SM-sarjapelit (Robert Petersen -cup) 55—98 (37—53) -tappioon Helmi-Basketille. PeKa oli saanut jalkeille vain seitsemään pelaajaa, ja helsinkiläiset juoksivat 12 pelaajan voimin kotijoukkueen uuvuksiin.

— Tytöt taistelivat, mutta sitten alkoi vähän bensa loppua, PeKan valmentaja Teppo Heikkilä sanoi.

— Ei me huonolle hävitty. Helmi-Basket on tosi hyvä joukkue ja pelin tempo on sen mukainen.

PeKa sijoittuu neljän joukkueen lohkossa kakkoseksi. Kuudesta ottelusta se voitti neljä ja hävisi vain kahdesti — Helmi-Basketille. Kevätkaudeksi lohkojako tehdään uudestaan, ja pelejä jatketaan tammikuussa.

Luetuimmat