Kymen Golfin Tapio Pulkkanen nousi kymmenen sijaa, kun aaltoilukisan viimeinen kierros onnistui — ”Ankara kenttä”

All Over Press

Kymen Golfin Tapio Pulkkanen nousi kymmenen sijaa, kun aaltoilukisan viimeinen kierros onnistui — ”Ankara kenttä”

Kymen Golfin Tapio Pulkkanen sijoittui 65. tilalle Euroopan-kiertueen Open de France -kilpailussa Pariisissa. Pulkkanen pelasi päätöspäivän 69 lyönnillä (2 alle parin) ja nosti sijoitustaan kymmenellä pykälällä.

Pulkkasen aaltoilevan viikonlopun yhteistulos oli 291 (+7, kierrostulokset 76+69+77+69). Päätöspäivänä hän löi viisi birdietä ja kaksi bogia.

— Puttaamisessa oli päivittäin isoa vaihtelua. Kaiken kaikkiaan myös ankara kenttä, joka rankaisee kovin huonoista lyönneistä. Viimeinen päivä oli hyvä ensi viikkoa ajatellen, Pulkkanen sanoi golfpiste.com-sivustolle.

Kalle Samooja päätyi tulokseen —3 ja jaetulle 18. sijalle.

Kilpailun voitti koko ajan kärjessä ollut Belgian Nicolas Colsaerts (—12), mutta vain yhden lyönnin erolla tanskalaiseen Joachim B. Hanseniin. Colsaerts pelasi päätöspäivän yhden lyönnin yli par-tuloksen, Hansen kolme lyöntiä alle parin.

Pulkkanen jatkaa kiertueen rahalistalla sijalla 96. Listan 110 parasta säilyttää pelioikeutensa ensi kaudelle, ja Pulkkasen paikka on varma. Mikäli hän haluaa päästä tämän kauden kiertueen finaalisarjan avauskilpailuun Turkkiin, on hänen oltava kärkisijoilla kauden viimeisessä kilpailussa Portugalissa.