Titaaneilta kehno esitys Seinäjoella, S-Kiekko iski erien alussa — ”Saimme aikaan vain näennäisiä pyörityksiä”

Titaaneilta kehno esitys Seinäjoella, S-Kiekko iski erien alussa — ”Saimme aikaan vain näennäisiä pyörityksiä”

Aiemmista neljästä jääkiekon Suomi-sarjan ottelustaan kolme voittanut Titaanit ei ollut täydessä valmiudessa Seinäjoen-vierailullaan. Erien aluissa rankaissut S-Kiekko voitti kotkalaiset 6—2 (3—0, 2—1, 1—1).

— Oliko jo hieman sellaista, että tämähän menee ihan itsekseen? Ei mene. Puolustuspäässä vastustajan merkkaaminen oli huonoa, kamppailupelaaminen oli huonoa ja ammuimme kiekkoa ohi maalin tuhottoman paljon. Koko joukkueelta kaiken kaikkiaan kehno esitys, Titaanien päävalmentaja Mika Iltola sanoi.

S-Kiekko teki avausmaalinsa jo 50 sekunnin jälkeen. Toisessa ja kolmannessa erässä kotijoukkue maalasi ensimmäistä kertaa kahden peliminuutin kohdalla.

— Olimme erikseen korostaneet erien alkuja, ja näin kävi. 5—1-kavennus (Arttu Räisänen toisen erän lopussa) antoi vähän uskoa, mutta kun 6—1 tuli heti päätöserän alussa, toivo meni. S-Kiekolla oli takanaan katkera kotitappio, ja heillä oli kova asenne heti päällä, Iltola totesi.

S-Kiekko teki nopeita vastaiskuja, joihin Titaanit ei pystynyt reagoimaan. Kotkalaisten hyökkäyspeliin oli palannut aiempi perisynti: kiekonmenetykset hyökkäyssiniviivalla.

— Meidän olisi pitänyt pelata rohkeasti syvemmälle. Saimme aikaan vain näennäisiä pyörityksiä, Iltola sanoi.

Iltola otti tappiosta osan myös omaan piikkiinsä. Hän kertoi muokanneensa ketjuja hieman uusiksi, mutta 3—0-tilanteessa palattiin vanhoihin ja tutumpiin koostumuksiin.

Titaanien toisen maalin teki Erik Naroma kaksi minuuttia ennen päätössummeria. 5—0-tilanteessa maalivahdin paikan jättänyt Santeri Levänen torjui 17 laukausta, hänen tilalleen tullut Niilo Pussinen 23.

Titaanien neljän ottelun vierasputki päättyy sunnuntaina Nokialla, jossa joukkue kohtaa sarjan kärkisakkeihin lukeutuvan Pyryn.

— Yövymme Kuortaneella, ja sunnuntaina aamupäivällä puramme tämän pelin ja tuomme epäkohdat esiin. Tällaisia pelejä tulee, mutta ei niitä tarvitse hyväksyä, Iltola sanoi.

Uusimmat uutiset