Jalkapallon Ykkönen pelataan loppuun, KTP:n pelit jatkuvat lauantaina

Juha Rika

Jalkapallon Ykkönen pelataan loppuun, KTP:n pelit jatkuvat lauantaina

Jalkapallon Ykkösen kausi pelataan loppuun. Palloliiton hallitus päätti asiasta torstai-iltana ylimääräisessä kokouksessa.

Ykkösen runkosarjan viimeinen kierros pelataan otteluohjelman mukaisesti lauantaina 31.10. KTP kohtaa lauantaina AC Kajaanin kotikentällä. Lisäksi koronatapausten takia siirretyt ottelut pelataan marraskuun ensimmäisellä viikolla seuraavasti:

VPS–FC KTP (ke 4.11.), AC Oulu–MP ja Jaro–KTP (la 8.11.)

Näin ollen Ykkönen saataisiin pelattua kauden osalta kokonaisuudessaan loppuun.

– Tämä sopii meille, KTP:n Jukka Mustonen kertoi tuoreeltaan torstai-iltana.

Palloliiton tiedote jättää loppuohjelmaan kuitenkin yhden varauksen:

– Otteluita ei enää tämän jälkeen koko joukkueeseen tai sen merkittävään osaan kohdistuvan koronakaranteenin johdosta siirretä, vaan mikäli koronasta johtuvia ottelusiirtotarpeita tulee, niin sarja päätetään kokonaisuudessaan ja sarjasijoitukset lasketaan suhteellisten pisteiden perusteella aiemmin päätettyjen määräysten mukaisesti. Laskennan perusteena on kunkin seuran päättämishetkellä pelaamat ottelut, liitto tiedottaa.

Lisäksi AC Oulu–MP -ottelusta voi tulla mielenkiintoinen, sillä Kymen Sanomien tietojen mukaan MP:llä on lokakuun lopussa päättyvien pelaajasopimusten takia vaikeuksia saada joukkuetta kasaan viimeiseen otteluun Oulua vastaan.

Veikkausliiga ilmoitti aiemmin torstaina, että liigakausi päättyy runkosarjaan. Liigan viimeinen kierros on tarkoitus pelata 4.11.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut