HP:n miesten joukkue on nyt kasassa — Kärkietenijä Veeti Lankinen hyppää Jani Ahosen saappaisiin

IPV:n nuori lupaus Veeti Lankinen aloittaa joukkueen harjoituksissa heti huomenna. Toiminnanjohtajan mukaan joukkue on nyt lopullisesti kasassa.

HP:n miesten joukkue on nyt kasassa — Kärkietenijä Veeti Lankinen hyppää Jani Ahosen saappaisiin

Haminan Palloilijoiden miesjoukkue sai Jobin postia torstaina, kun Kiteen Pallo kutsui huippuetenijä Jani Ahosen takaisin rivistöönsä. Nopealla aikataululla Ahoselle on kuitenkin löydetty korvaaja. Imatran Pallo-Veikkojen sopimuspelaaja Veeti Lankinen, 18, on kiinnitetty HP:n joukkueeseen.

Lankinen on koppari ja kärkietenijä, joka on pelannut kuluneella kaudella Miesten suomensarjaa, sekä B-poikien SM-sarjaa. Etenijätilastoissa suomensarjassa Lankinen on sijalla 27. Saldona on 11 juoksua yhdeksässä ottelussa.

— Etsimme Janin saappaisiin uutta pelaajaa loppukaudeksi ja se mahdollisuus myös saatiin. Etsimme etenkin ”jalallista” pelaajaa ja halusimme katsoa tämän kortin, HP:n toiminnanjohtaja Marko Hovi kommentoi uutista tuoreeltaan.

— Lankinen on pelannut hyvillä tehoilla ja kuuluu ehdottomasti Imatran tulevaisuuden nimiin. Hän tuo meille leveyttä ja toivoimme, että hän pystyy paikkansa ottamaan.

Lankisen on määrä aloittaa harjoitukset Haminassa heti huomenna.

HP:n pelaajistossa on nyt 16 pelaajaa ja siirtoaika päättyy huomenna. Hovin mukaan kukaan ei enää lähde tai tule joukkueeseen.

— Meillä on tällä hetkellä hyvä tilanne ja joukkue on nyt valmis. Lankisen ja Toikan myötä saimme kaksi uutta extrapelaajaa meille. Tavoitteemme on edelleen sarjanousu, se ei ole muuttunut mihinkään, Hovi päättää.