"Ei pysty käsittämään" – KyPan päät painuivat juuri ennen taukoa

Neljäs tappio jätti kotkalaiset Kolmosen hännille.

"Ei pysty käsittämään" – KyPan päät painuivat juuri ennen taukoa

Jaksojen loppuhetket koituivat KyPan kohtaloksi jalkapallon Kolmosen kotiottelussa Imatran Palloseuraa vastaan lauantaina. KyPa johti Juho Raivelan 28. minuutin maalilla, mutta juuri ennen taukoa IPS iski kahdesti, toisti tempun toisen jakson lopullakin ja voitti lopulta 4–1 (2–1).

Tulos nosti IPS:n sarjan kärkeen 10 pisteeseen ja jätti KyPan edelleen nollakerhoon hännille neljän sarjakierroksen jälkeen.

– Ei pysty käsittämään. Ensimmäinen jakso oli täysin meidän, mutta heti kun tuli takaiskuja, pelihuumori katosi täysin, KyPan pelaajavalmentaja Samu Raivela sanoi.

Ei pysty käsittämään. — Samu Raivela

Kaikki oli KyPan kannalta hyvin 44 minuutin ajan, mutta pari minuuttia myöhemmin isännät marssivat tauolle päät painuksissa: ensin Zhan Bulatkulov tasoitti 45. minuutilla kevyesti tuomitusta rangaistuspotkusta ja vain minuuttia myöhemmin Eetu Könönen iski 1–2-maalin.

Tyly loppu avausjaksolle masensi KyPan ja toinen puolikas oli selvästi IPS:n. Bulatkulov teki 83. minuutilla 1–3 ja Riku Kurkisuo viimeisteli loppunumeroiksi 1–4.

KyPa kohtaa seuraavaksi ensi torstaina kotikentällä Union Plaanin ja pääsee viimein pelaamaan sarjan tyvipään joukkueita vastaan. Raivelaa ei tuntunut sekään lohduttavan.

– Kyllä tämä IPS:kin olisi ollut voitettavissa. Mutta ei auta muu kuin kääntää katseet eteenpäin.

Uusimmat uutiset