Noora Järvikangas jatkaa Peli-Karhuissa

Naisten Korisliigan mestarijoukkue Peli-Karhut on solminut vuoden kestävän jatkosopimuksen Noora Järvikankaan kanssa.

Antti Kaarto

Noora Järvikangas jatkaa ensi kaudella Peli-Karhujen paidassa.
Noora Järvikangas jatkaa ensi kaudella Peli-Karhujen paidassa.

Naisten Korisliigan hallitseva Suomen mestari Peli-Karhut on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen 25-vuotiaan Noora Järvikankaan kanssa.

Viime kausi kotkalaisten sinipaidoissa oli Järvikankaalle ensimmäinen, sitä ennen kausi kului Vimpelin Vedon riveissä. Järvikankaan kausi sujui mestaruusjoukkueessa onnistuneesti, sillä pisteitä kertyi ottelukohtaisesti 10,3 ja levypalloja hyvät 4,5 per ottelu. Yhteensä otteluita on kertynyt naisten Korisliigassa 158.

— Meidän kannaltamme päätös oli tietysti helppo. Noora on yksi sarjan parhaita pelaajia, ilman muuta olimme kiinnostuneita hänestä. Noora on ollut ehdottomasti yksi avainpelaajistamme, onneksi hän suostui jatkamaan meillä, päävalmentaja Roope Mäkelä iloitsi.

Mäkelän mukaan Järvikankaan roolitus ja vastuu joukkueessa tulee pysymään hyvin samanlaisena edelliskauteen verrattuna, vaikkei muita pelaajasopimuksia ole toistaiseksi vielä julkistettu.

— Toivottavasti saadaan pian julkistettua muitakin sopimuksia. Optimistinen olen joka tapauksessa sen suhteen, että saamme hyvän joukkueen kasaan ensi kaudelle, Mäkelä päättää.