Titaanit karsii Muik Hockeyn, Karjalan Koplan ja Lapuan Virkiän kanssa — Peli on raakaa: yksinkertainen sarja viikossa läpi ja vain ykköstä onnistaa

Titaanit karsii Muik Hockeyn, Karjalan Koplan ja Lapuan Virkiän kanssa — Peli on raakaa: yksinkertainen sarja viikossa läpi ja vain ykköstä onnistaa

Jääkiekon Suomi-sarjan karsinnan kakkosvaihe pelataan neljän joukkueen kesken. Viikonloppuna varmistui, että ensimmäisessä vaiheessa hävinneet Titaanit ja uusikaarlepyyläinen Muik Hockey saavat toiseen vaiheeseen seurakseen joensuulaisen Karjalan Koplan ja Lapuan Virkiän.

Kopla voitti 2. divisioonan neloslohkon loppuottelusarjassa PEPO:n voitoin 2—0 (6—2 ja 7—4) ja Virkiä teki kolmoslohkon finaalissa selvää jälkeä vaasalaisesta KoMu HT:stä niin ikään suoraan kahdessa ottelussa (7—2 ja 8—0).

Kopla ja Virkiä olivat 2. divisioonan kuuden lohkon voittajista ainoat, jotka olivat ilmoittaneet halukkuutensa osallistua Suomi-sarjan karsintaan.

Etu se on pienikin etu: kaksi kotiottelua

Karsinta on raakaa peliä: yksinkertainen sarja läpi yhdeksässä päivässä, ja vain voittaja saa paikan ensi kauden Suomi-sarjaan. Suomi-sarjassa tällä kaudella pelanneet Titaanit ja Muik Hockey saavat kaksi kotiottelua, 2. divisioonasta ylöspäin yrittävät Kopla ja Virkiä vain yhden.

Titaanit aloittaa pelit ensi lauantaina Joensuussa ja pelaa sunnuntaina kotijäällä Muik Hockeytä vastaan. Sarjapaikan kohtalo ratkeaa viimeistään lauantaina 30.3., kun Virkiä tulee Kotkaan.

Karsintasarjan ohjelma:

La 23.3. Muik Hockey—Virkiä, Karjalan Kopla—Titaanit.
Su 24.3. Titaanit—Muik Hockey.
La 30.3. Muik Hockey—Karjalan Kopla, Titaanit—Virkiä.
Su 31.3. Virkiä—Karjalan Kopla.