Pulkkasella tasainen kierros Espanjassa

Haastajakiertueen ranking-ykkönen jatkaa viikonlopun kierroksille myös tällä viikolla.

Kalle Samooja

Tapio Pulkkanen voitti viime sunnuntaina ensimmäistä kertaa Euroopan haastajakiertueella. Pulkkanen oli ykkönen kiertueen Kazakstanin-kilpailussa.

Kymen Golfin Tapio Pulkkanen selviytyy viikonlopun finaalikierroksille myös Euroopan haastajakiertueen Espanjan osakilpailussa. Pulkkanen pelasi tänään Challenge de Espana -kisan toisen kierroksen 71 lyönnillä (1 alle parin) ja on kisan puolivälissä yhteistuloksessa –5 (68+71).

Pulkkanen teki päivän kierroksellaan 15 parin lisäksi kaksi birdietä ja yhden bogin. Hän jakaa 18. sijaa, mutta sijoitus tulee jonkin verran putoamaan, sillä isolta osalta pelaajia toinen kierros on vielä kesken.

Kisan kärjessä on Englannin Ben Evans tuloksessa –10 (68+66). Eilen hurjan 64 lyönnin kierroksen pelannut Kalle Samooja on toisena tuloksessa –8 (64+72).

Espanjan kilpailu on haastajakiertueen tämän kauden viidenneksi viimeinen. Pulkkanen johtaa kiertueen rankingia 144 000 euron ansioillaan ja on jo varmistanut nousunsa ensi vuoden Euroopan-kiertueelle.

45 parasta pääsee Omaniin

Samoojalle sijoitus kärkipäähän olisi tervetullut, sillä turkulainen on rahalistalla vasta sijalla 80. Listan 45 parasta pääsee mukaan kiertueen rahakkaaseen finaalikilpailuun Omaniin marraskuun ensimmäisellä viikolla. 70 parasta säilyttää täyden pelioikeuden ensi kauden haastajakiertueelle.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.