Kotkan kaupunki ratkaisi koripalloilijoiden saliongelman uudella, ilmaisella aamuvuorolla

Kotkan kaupunki ratkaisi koripalloilijoiden saliongelman uudella, ilmaisella aamuvuorolla

Ammattilaiskoripalloilija Linda Lehtorannan aloittama keskustelu koripalloilijoiden tyhjien salien käyttämisestä on saanut ilmeisen tyydyttävän ratkaisun.

Lehtoranta kritisoi mielipidekirjoituksessaan kaupungin päätöstä evätä koripalloilijoiden pääsy Karhuvuoren urheilutalon saliin kentän ollessa tyhjillään.

– Ei tässä muuta ongelmaa ole ollutkaan kuin se, että meidän pitää tietää kenelle tila luovutetaan. Vastuuhenkilön puuttuminen on ollut se ongelma, Kotkan liikuntajohtaja Antti Mattila kertoo.

Lehtorannalla ei ole sopimusta Peli-Karhujen kanssa, mutta hän on harjoitellut viime kauden joukkueensa mukana. Lehtoranta ja muutkin kotkalaislähtöiset koripalloilijat ovat kuitenkin kaivanneet parkettiaikaa myös joukkueharjoitusten ulkopuolelta.

Ratkaisu oli löytynyt jo ennen Kymen Sanomien tiistaina verkossa ja keskiviikkona paperilehdessä julkaisemaa uutista.

– Heillä on nyt ihan virallinen aamuvuoro, joka ei mene ristiin minkään kanssa. Tilaisuus on valvottu laitosmiesten toimesta, kuten pitääkin, ja vastuuhenkilönä on Linda Lehtoranta, Mattila kertoo.

Mattila linjasi aiemmin, että vuoroja pitää hakea ja lasku tulee perästä. Nyt on kuitenkin päätetty, että urheilijoiden ei tarvitse maksaa lisävuorostaan.

– Se on kaupungin vuoro, Mattila selventää.