KyPa murskasi FC Peltirummun — maaliverkko lauloi jälleen reilusti

KyPa on päässyt viime viikkojen aikana huimaan vireeseen. KyPa ei vierasjoukkue FC Peltirumpua säästellyt ottelun päättyessä 7—1 (3—1).

KyPa murskasi FC Peltirummun — maaliverkko lauloi jälleen reilusti

Jo viime viikolla KyPa osoitti olevansa huimassa vireessä miesten jalkapallon Kolmosessa, kun joukkue tykitti Heinolassa kuusi maalia. Nyt hyvä tekeminen jatkui kotikentällä FC Peltirummin kaatuessa suvereenisti maalein 7—1.

— Maalivahtimme pelasi upean ottelun ja otti monia pelastavia koppeja etenkin ottelun alkupuolella, kun tiesimme vieraiden aloittavan kovaa, valmentaja Esa Udd ylisti.

Uddin mukaan joukkue on saanut nyt uutta peli-ilmettä ja luottoa tekemiseensä.

— Vahva vireemme jatkuu edelleen ja peli-ilmeemme on todella positiivinen. Pelimme on nyt rauhoittunut ja alkukauden jännitys on poissa. Pelaajat luottavat nyt toisiinsa ja tekemiseensä.

Ottelu neljä ensimmäistä maalia syntyi avausjaksolla, kun kotijoukkue iski pallon verkkoon kolmesti, vieras kerran. Hyökkääjä Nico Pietiläinen jatkoi kuumaa virettään iskemällä jälleen ottelussa kaksi maalia. Tuplamaalin ottelussa iskivät myös Juho Raivela ja Antti Riihimäki.

— Pietiläiselle on pakko jakaa tunnustusta ottelun jälkeen, hänellä on pelaajana todella korkea työmoraali. Kaiken kaikkiaan meillä riittää leveyttä kyllä joukkueessa, Udd kehui.

Kommentoidut