Kolmen seuran pelaajista koostuvalle Karhulan Veikoille avaustappio — Uusi keskitorjuja on tulossa riveihin

Linda Varoma

Kentän pisteruhtinas oli KyKyn Aivars Petrusevics (19 pistettä), joka tässä kuvassa yritti murjoa palloa kenttään KaVen Matti Palosen ja Anton Lepistön ohi.
Kentän pisteruhtinas oli KyKyn Aivars Petrusevics (19 pistettä), joka tässä kuvassa yritti murjoa palloa kenttään KaVen Matti Palosen ja Anton Lepistön ohi.

Miesten lentopallon 1-sarjan Karhulan Veikot hävisi sarjassa sunnuntaina ensimmäistä kertaa, kun kahden voiton jatkoksi tuli 1—3-kotitappio Kyyjärven Kyvylle. Erät menivät numeroin 27—29, 18—25, 25—23, 18—25).

— KyKy sai etenkin toisessa erässä hajottamaan vastaanottoamme syötöillään. He syöttivät hyvin, me emme pystyneet ihan vastaavaan. Heidän vastaanottonsa toimi paremmin. Muuten oli hyvin tasaista, KaVen päävalmentaja Esa Piipari sanoi.

— Emme myöskään saaneet Aivars Petrusevicsia (19 pistettä) ja Ville Heiskasta (17) tällä kertaa kunnolla kuriin.

Pelaajapulaan viime kauden jälkeen ajautunut KaVe pystyi jatkamaan pelejään solmittuaan yhteistyösopimuksen 2-sarjan Salpiksen kanssa. Sieltä KaVe oli saanut sunnuntaiksi useita miehiä kentälle, ja ainakin yksi on vielä tulossa.

— Keskitorjuja Henri Jokinen pelasi ensimmäisen ottelunsa nilkkavamman jälkeen ja teki 14 pistettä 2-sarjassa, mikä on keskitorjujalle hyvä määrä. Hän kuuntelee oloaan ja ratkaisee sitten, tuleeko mukaamme jo kahden viikon päästä Turussa, Piipari kertoi.

— Hänestä saamme vahvistusta keskiosastolle. Tänään keskihyökkäys toimi Anton Lepistön (13 pistettä) kautta hyvin, mutta hänelle ei saatu tarpeeksi hyviä palloja. Ja harvoin keskeltä pelejä ratkotaan.

Kovinta jälkeä teki kentän ainoa Vantaa Ducksin kirjoilla oleva pelaaja, haminalainen Aleksander Rastamo. Hakkuri hakkasi 18 pistettä. Muita Ducks-pelaajia istui katsomossa: viime kauden KaVe-miehistä peliä seurasivat ainakin Hassib Rezai ja Lauri Lehtonen.

— Ducks pelasi lauantaina, ja heillä on niin kova sarjaohjelma, että pelaajia pitää säästellä. Ainakin tässä alkukaudella pelaajat vaihtuvat aika tavalla, Piipari sanoi.

Henri Piipari ja Mikael Korhola tulittivat 12 pistettä mieheen.

KaVe on 1-sarjassa neljäntenä.

Uusimmat uutiset