Titaanit paransi valtavasti lauantaista, mutta hapan maku jäi — Päävalmentaja Mika Iltola on vieraspeliputken jälkeen kaksijakoisissa tunnelmissa

Titaanit paransi valtavasti lauantaista, mutta hapan maku jäi — Päävalmentaja Mika Iltola on vieraspeliputken jälkeen kaksijakoisissa tunnelmissa

Titaanit kohensi otteitaan lauantain S-Kiekko tappion (2—6) jälkeen sunnuntaina huomattavasti, mutta pistesarakkeeseen ei kertynyt nollaa enempää. Jääkiekon Suomi-sarjan kärkeen noussut Nokian Pyry voitti Titaanit 4—2 (1—1, 1—1, 2—0).

Titaanit oli jopa niskan päällä kahden ensimmäisen erän aikana. Molemmista maaleista vastasi hyvin pelannut kakkosketju Anton Hyvärinen (1+1)—Erik Naroma (1+1)—Elmeri Kotro (0+2).

Kolmannen erän alkupuolella Pyry pääsi 3—2-johtoon.

— Oma lähtömme tyrehtyi siniviivalla, emmekä ehtineet täyttää puolustuspäätä. Sen maalin jälkeen yritimme riskillä tasoitusta, ja Pyry pääsi tekemään vielä yhden, Titaanien päävalmentaja Mika Iltola sanoi.

— Joukkue paransi eilisestä valtavasti. Olen peli-ilmeeseen tyytyväinen, mutta hapan maku jäi suuhun.

Titaanien alkukauden sarjaohjelma on ollut villi. Kotiavauksen jälkeen joukkue on pelannut viisi peräkkäistä vierasottelua.

Kuudesta ottelusta kotkalaiset ovat saaneet yhdeksän sarjapistettä: varsinaisella peliajalla kolme voittoa ja kolme tappiota. Sarjataulukossa joukkue keikkuu tulevia ylä- ja alaloppusarjoja jakavan viivan tuntumassa.

— Kotona on pelattu yksi ja se on voitettu, vieraissa voitimme kaksi viidestä. Ajattelin etukäteen, että yhden vierasvoiton olisimme vielä napanneet. Vähän kaksijakoiset tunnelmat, Iltola summasi alkukauden.

— Täytyy nostaa pelaajille hattua, reissaaminen aikaisine aamulähtöineen ei ole helppoa. Joukkue on pystynyt myös nostamaan tasoaan toisessa vieraspelissä, jos ensimmäinen oli huonompi.

Nyt on kotiotteluiden vuoro. Titaanit kohtaa Kotkassa ensi perjantaina Kiekko-Espoon ja lauantaina Laser HT:n.

— Toivon, että saamme kotihallissa vielä lisää energiaa kaukaloon, Iltola sanoi.

Uusimmat uutiset