KTP:llä jälleen kausikorttikampanja — Nyt hinta nousee kuukausien vieriessä

Jalkapallon Ykkösessä säilyvä KTP myy jälleen kausikortteja erityisen kampanjan avulla. Ensi kaudeksi saa kausikortin 59 eurolla, mikäli ostaa sen tämän vuoden loppuun mennessä.

Tammi—helmikuussa ostetun kortin hinta on 79 euroa ja maaliskuussa 99 euroa. Huhtikuun alusta eteenpäin kausikortista saa pulittaa normaalihinnan, 179 euroa.

— Nyt ei tehdä mitään ennakkovarauksia, vaan tämä on simppeliä. Kortin saa heti kun sen maksaa. Nettimyynti alkaa heti, ja kortteja myydään myös lauantain Jaro-kotiottelussa, kampanjan luoneen KTP:n mediatiimin edustaja Timi Rokka kertoo.

Viime kaudella kausikortteja sai ennakkovarata 49 euron hintaan. Sitovia ilmoittautumisia piti kampanjan toteutumiseksi tulla vähintään 1 500, mutta niitä tuli lopulta peräti 2 273.

Aloitushinta on nyt kympin enemmän, koska edellinen kampanja käynnistettiin jo silloin, kun KTP:n piti vielä pelata Kakkosessa. Kabinettinousun jälkeen hintaan ei haluttu enää koskea.

Rokan mukaan myyntitavoite on ”enemmän kuin edellisessä kampanjassa”.

— Viime vuoden kampanja onnistui erittäin hyvin, mutta miksei sitä pystyttäisi uusimaan? Edellinen kampanja on näkynyt tämän kauden yleisökeskiarvossa, kun noin 1 300:sta on pompsahdettu noin 1 800:aan. Täydet katsomot tuovat tunnelmaa.

Uusimmat uutiset