Paikallispelin asetelma käy lämpöisemmäksi — ”Lammilan on hyvä huudella sieltä sadan kilometrin päästä”

Haminan Palloilijat ja Kouvolan Pallonlyöjät valmistautuvat perjantain otteluun omissa leireissään. Psykologinen asetelmien hakeminen on aloitettu.

Paikallispelin asetelma käy lämpöisemmäksi — ”Lammilan on hyvä huudella sieltä sadan kilometrin päästä”

ASETELMA:

Kaksi edellistä ottelua hävinnyt HP saa vastaansa yhdentoista ottelun voittoputkessa porskuttavan sarjakärki Kouvolan Pallonlyöjät. Seinäjoella JymyJusseja vastaan viimeinen terävyys jäi sisäpelissä uupumaan. HP:n numerolla pelaavilta kotiuttajilta Janne Leppälältä ja Otso Mäkelältä vaaditaan onnistumista, jos oranssipaidat haluavat pisteitä 90-vuotisjuhlaottelustaan. Ottelua varten Vallikentälle on torstaina pystytetty vielä lisäkatsomo, joten näyttämö paikallisottelulle alkaa hakea vertaistaan.

SEURAA HEITÄ:

Juha Toikan pelikunto selvisi ottelun alla. Mies pelasi puolikuntoisena Seinäjoella, mutta HP-leiristä ilmoitetaan Toikan olevan sataprosenttisessa pelikunnossa tulevassa ottelussa. Toikka aloittaa ottelun jokeripaidassa. Hänen paikkansa ulkokentällä ottaa vikkeläjalkainen Lauri Kaartokallio. Mielenkiintoista on seurata myös kuinka HP:n nuoret pelaajat selviytyvät ulkona Kouvolan hyvävireistä sisäpeliä vastaan. HP:n Joona Mäkelä ja Valtteri Hämäläinen huomioitiin tällä viikolla Itä-Länsi-kutsulla A-poikien arvo-otteluun.

SANOTTUA:

KPL:n kapteeni Anssi Lammila totesi Pallonlyöjien verkkosivuilla HP:n ulkopelin heikon kohdan löytyvän koppariosastolta.

— Lyöjämiehet päättäköön omat lyöntinsä, mutta Henri Heikkilä lienee yksi pommituksen kohde ulkokentällä, Lammila sanoo KPL:n verkkosivuilla.

Lammila odottaa Vallikentän hurmosta vesi kielellä.

— Kymmenen vuotta olen Kouvolassa pelannut ja nyt tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että edessä on todellinen paikalliskamppailu. Hyvinkään Tahko tai Imatran Pallo-Veikot eivät ole samanlaisia odotuksia vielä aiheuttaneet, Lammila kertoo.

HP:n pelinjohtaja Petri Pulliainen linjaa, että HP ei ota taka-askelia ottelussa eikä ennen sitä.

— Lammilan on hyvä huudella sieltä sadan kilometrin päästä. Jos on Suomen huonoin rysty kolmospolttajaksi ja ei osaa lyödä kuin pomppua niin olisin hiljempaa, Pulliainen sanoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet