Päivän peli: Karhulan Veikot kohtaa tulevien tähtien VaLePan, kuka paikkaa Henri Härkästä?

Päivän peli: Karhulan Veikot kohtaa tulevien tähtien VaLePan, kuka paikkaa Henri Härkästä?

Karhulan Veikkojen lentopallojoukkue palaa kahden vierasottelun jälkeen Karhulan liikuntahalliin. Miesten 1-sarjassa tulee tänään vastaan liigajoukkue Vammalan Lentopallon kakkosjoukkue.

VaLePa kuuluu suomalaisen lentopallon suurseuroihin, ja kakkosjoukkue kasvattaa tulevia liigapelureita. Se harjoittelee KaVen pelaaja-valmentajan Matti Palosen mukaan ”ammattimaisesti, edustusjoukkueesta mallia ottaen”.

— Joukkue koostuu pääosin nuorista ja lupaavista pelaajista. Todennäköisesti suuri osa heistä nähdään tulevina vuosina pelaamassa vähintään Mestaruusliigassa, Palonen sanoo.

11 joukkueen 1-sarjassa VaLePa on sijalla kuusi. Kymmenestä ottelusta Vammala on saanut 13 pistettä.

Neljäntenä oleva KaVe on kerännyt 11 ottelustaan 19 pistettä.

Joukkueet kohtasivat Vammalassa syyskuussa. Tuolloin VaLePa voitti 3—1, pääasiassa vahvan syöttöpelinsä ja kokeneen yleispelaajansa Antti Karttusen suvereenin hyökkäyspelin ansiosta. Sen kesyttämisessä KaVen torjunnalla on tekemistä.

Viime viikonloppuna KaVen pussiin tarttui kahdesta vierasottelusta yhteensä neljä pistettä. Sarjakakkonen Maaningan Mahti voitti KaVen 3—2, ja toisessa ottelussa KaVe oli Kyyjärven Kyky-Betsetiä parempi erin 3—0.

Nuori hakkuri Aleksander Rastamo on viime aikoina ollut kovassa tikissä, mutta huoliakin KaVella on. Kokoonpanossa on toisen yleispelaajan kohdalla vielä kysymysmerkki.

Henri Härkänen kärsii lievästä loukkaantumisesta eikä pysty pelaamaan. Myös libero Hassib Rezai on sivussa.

Joukkue saa kuitenkin apua yhteistyöseura Vantaa Ducksilta.

KaVe—VaLePa alkaa Karhulan liikuntahallissa sunnuntaina kello 16.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet