Kotkalaisen sensaatiomainen ilta Valioliigassa — Teemu Pukki teki hattutempun

Teemu Pukki on tehnyt Valioliigassa jo neljä maalia.

AOP

Teemu Pukki ihasteli yläkulmaan painuvaa palloa täyden kotiyleisön edessä.
Teemu Pukki ihasteli yläkulmaan painuvaa palloa täyden kotiyleisön edessä.

Teemu Pukin tulevien maalien määrää Englannin Valioliigassa on spekuloitu kiivaasti kauden alussa. Useiden penkkiurheilijoiden mukaan ”kymmenenkin osumaa” olisi erittäin kova saavutus. Lauantai Carrow Roadilla saattoi kuitenkin romuttaa kertaheitolla aiemmat ennusteet.

Kauden avauspelissä Liverpoolia vastaan Pukki osoitti pelivalmiuttaan iskemällä maalin, mutta tämä oli vasta alkusoittoa kauden maalisaldolle.

Pukki pelasi Norwichin ensimmäisessä kotiottelussa uskomattomassa vireessä iskemällä peräti kolme maalia lauantaina.

Kotiyleisölle oli tarjolla hurmosta ensimmäisen kerran, kun ottelua oli kulunut 32. minuuttia. Toinen osuma seurasi perästä 63. minuutin kohdalla. Hattutemppu Pukille kirjattiin historiallisesti lopulta 75. minuutin paikkeilla. Norwich kaatoi vastustajana olleen Newcastlen lopulta numeroin 3—1.

— Kolmea pistettä lähdimme tänään hakemaan ja se saatiin. Tietenkin, ensimmäinen hattutemppu Valioliigassa, joten olen erittäin iloinen siitä. Täytyy lähteä jokaisessa ottelussa yrittämään maalintekoa, jos on hyökkääjä. Se on työni, joten tietenkin lähden yrittämään parastani ja toivon, että voin jatkaa maalintekoa, Pukki kommentoi Iltalehdelle ottelun jälkeen.