Titaanit solminut kaksi uutta pelaajasopimusta — Eerola ja Lempiäinen siirtyvät takaisin kasvattajaseuraansa

Seuran tiedotteen mukaan molemmat vakuuttivat testijakson aikana valmennuksen ja seurajohdon kyvyistään pelata Suomi-sarjassa.

Titaanit solminut kaksi uutta pelaajasopimusta — Eerola ja Lempiäinen siirtyvät takaisin kasvattajaseuraansa

Kotkan Titaanit on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta perjantaina. Seuran tiedotteen mukaan joukkueen riveihin tulevalle kaudelle siirtyvät laitahyökkääjät Roope Eerola, 28, sekä Mikke Lempiäinen, 22. Molemmat ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen.

— Kumpikin osoitti testijakson aikana olevansa niin fyysisesti kuin pelitaidollisestikin Suomi-sarjan vaatimalla tasolla, joten päätös heidän pitämisestään riveissämme oli allekirjoittaneelle ja päävalmentaja Mika Iltolalle lopulta erittäin helppo juttu, Titaanien manageri Juho Hannukainen kertoi tiedotteessa.

Viime kaudella kumpikin pelasi Haminan Kiekkoympyröissä sekä 3. divisioonan, että 2. divisioonan karsintasarjassa.

Seuralle ja kotkalaisyleisölle pelaajat ovat jo ennestään tuttuja, sillä molemmat ovat saaneet kiekko-oppinsa Titaanien junioriorganisaatiossa, sekä esiintyneet aiemmin myös punanuttujen edustusmiehistön sotisovassa.

— Aikanaan, kun Titaanien edustusjoukkueen nykyistä taustayhdistystä oltiin perustamassa, oli yksi kulmakiviajatuksista se, että tarjoamme omille kasvateillemme, sekä muille alueen pelaajille mahdollisuuden pelata kilpajääkiekkoa mahdollisimman korkealla sarjatasolla, Hannukainen kertoo.

— Roope ja Mikke ovat kumpikin Iltolalle tuttuja pelaajia jo juniorivuosiltaan. Lisäksi ”Illi” on ehtinyt jakaa heille oppejaan vuosien saatossa ja hän tietää tasan tarkkaan, mitä kyseisestä kaksikosta on alkavalla kaudella revittävissä irti.

Eerola pelasi päättyneellä kaudella Kiekkoympyröissä yhteensä 20 ottelua iskien niissä tehot 20+20. Titaanipaidassa hän edusti edellisen kerran 2. divisioonassa kaudella 2014-2015. Eerola on pelannut seurassa myös Suomi-sarjaa kaudella 2009-2010, jolloin otteluita kertyi 45.

Vakuuttavaa jälkeä haminalaisjoukkueessa viimeisteli viime kaudella myös Lempiäinen, joka pelasi 20 ottelua tehoilla 16+22. Titaanien edustusjoukkueessa Lempiäinen on pelannut vuosina 2013-2015.