Titaaneille kolme jatkosopimusta pelaajistoon, myös kakkosvalmentaja jatkaa joukkueessa

Titaaneille kolme jatkosopimusta pelaajistoon, myös kakkosvalmentaja jatkaa joukkueessa

Kotkan Titaanit on solminut kolme jatkosopimusta ensi kaudeksi. Punanutuissa jatkavat yksivuotisilla sopimuksilla puolustajat Tomi Keijonen ja Ville Äijälä sekä hyökkääjä Panu Laitinen. Äijälä ja Laitinen aloittavat syksyllä kolmannen kauden Kotkassa, Keijoselle tuleva kausi on toinen Titaaneissa.

Laitinen oli viime kaudella 41 ottelussa joukkueen paras pistemies ja maalintekijä tehoin 21+20. Keijosen kausi päättyi loukkaantumiseen helmikuussa. Sitä ennen pakki kirjautti 28 ottelussa tehot 4+9. Äijälä pelasi 24 ottelua tehoin 4+3, mikä oli kovista otteista tunnetun puolustajan piste-ennätys.

— Joukkueen kasaus etenee vakain askelin ja varsin mukavassa aikataulussa eteenpäin – meillä on parasta aikaa käynnissä useita neuvotteluita niin mahdollisten jatkosopimusta pohtivien kuin viime kaudella toisaallakin pelanneiden pelaajien kanssa, Titaanien manageri Juho Hannukainen toteaa seuran tiedotteessa.

Toukokuun alussa Titaanit tiedotti tehneensä yksivuotiset jatkosopimukset maalivahti Niilo Pussisen sekä puolustajien Lauri Kuusiston ja Erkka Huttusen kanssa.

Valmennusryhmässä Kari Mehtonen jatkaa kakkosvalmentajan roolissa Mika Iltolan ja Tino Turkian tukena.

— Meillä on nyt kasassa juuri se kolmikko, jonka halusimmekin jatkavan ja hyvä niin, sillä jatkuvuus on tuulisen edelliskauden jälkeen valmennuksenkin saralla ensiarvoisen todella tärkeää, Hannukainen jatkaa.

Titaanien päättynyt kausi oli raskas, sillä joukkue säilytti paikan Suomi-sarjassa vasta karsintojen jälkeen.

Luetuimmat