Vähän Mestistäkin viime kaudella pelannut Martin Mäkinen Ketterästä Titaaneihin – Valmennusryhmä säilyy ennallaan

Juha Rika

Vähän Mestistäkin viime kaudella pelannut Martin Mäkinen Ketterästä Titaaneihin – Valmennusryhmä säilyy ennallaan

Jääkiekon Suomi-sarjaan valmistautuva Titaanit on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Martin Mäkisen kanssa.

Mäkinen, 22, siirtyy Kotkaan Imatran Ketterästä. Päättyneellä kaudella Mäkinen teki nuorten Mestiksen runkosarjassa 39 ottelun aikana tehopisteet 15+30=45.

Lisäksi hän pääsi pelaamaan Ketterän Mestis-joukkueessa viidessä ottelussa, ja teki yhden Mestis-maalinkin.

– Hän esiintyi pelaamissaan Mestis-peleissä enemmän kuin edukseen. Hän tuo mukanaan nälkäistä ratkaisuvoimaa ja myös vaarallisen laukausuhan eritoten ylivoimapeliimme, Titaanien manageri Juho Hannukainen sanoo seuran tiedotteessa.

Hannukainen kertoo seuranneensa Mäkisen otteita jo pidemmän aikaa ja yrittäneensä houkutella miestä Kotkaan jo viime kaudeksi.

Koronapandemia pitkitti Mika Iltolan valmennusryhmän kasaamista, mutta nyt sekin on lopullisesti selvillä. Iltolan pitkäaikainen aisapari Kari Mehtonen jatkaa apuvalmentajana ja Tino Turkia maalivahtivalmentajana.

Titaaneilla on pelaajasopimukset kahden maalivahdin, viiden puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa. Joukkue aloittaa harjoitusottelut ensi viikolla. Ensimmäinen kotiharjoitusottelu on perjantaina 21. elokuuta, vastassa on Hunters.

Uusimmat uutiset