Haminan Pallo-Kissojen kurimus ei ota kääntyäkseen, tappioputken maaliero on 1—27 — ”Onnistumisia tässä odotetaan”

Haminan Pallo-Kissojen kurimus ei ota kääntyäkseen, tappioputken maaliero on 1—27 — ”Onnistumisia tässä odotetaan”

Haminan Pallo-Kissat kärsi kuudennen peräkkäisen tappionsa jalkapallon Kolmosessa, kun se hävisi kotonaan Peltirummulle 0—3 (0—3).

Vieraiden Valtteri Kangasniemi pääsi tekemään kulmapotkusta vapaasti maalin jo 3. minuutilla. Sama mies osui 16. minuutilla, ja loppulukemat olivat valmiit jo 20. minuutilla Roope Nirosen osuttua.

— Tuttuun tapaan emme olleet hereillä alussa. Maalit tulivat puolustuksen virheistä. Koko avausjakso oli huonoa peliä, HaPK-valmentaja Juha Tepponen harmitteli.

— Toisella jaksolla ryhdistäydyimme, mutta ei se paljon lämmitä, kun ollaan kolmen maalin tappiolla.

Tepponen myöntää, että joukkueella on paha pelillinen lukko.

— Onnistumisia on tullut todella vähän. Joudumme tekemään jokaista maalipaikkaa kohden hirvittävästi töitä, eikä maaleja tule. Pitää miettiä, mitä tässä enää voisi tehdä.

Tepposen mukaan harjoituksiin ja pelaamiseen on tehty muutoksia, mutta ne eivät ole tuloksissa näkyneet.

Kissojen kuuden viimeisimmän ottelun maaliero on murheellinen 1—27, ja HaPK uhkaa jumittua Kolmosen jumboksi. Sillä on 12 ottelusta yksi voitto, yksi tasapeli ja 10 tappiota. Matkaa turvaan on kuusi pistettä.

Ensi viikon lauantaina Haminaan tulee sarjakutonen Union Plaani, jota vastaan HaPK pelasi keväällä tiukan ottelun (1—2-tappio).

— Se on yksi päävastustajistamme, ja sellainen peli, mikä nyt pitäisi voittaa. Ei saa luovuttaa. Pelejä on jäljellä, ja kaikki voi kääntyä päälaelleen, jos alamme saada onnistumisia. Sitä tässä odotetaan, Tepponen sanoi.