Tapio Pulkkanen punnersi jatkoon haastavalla kentällä Marokossa — ”Lipulle on monta reittiä”

Toinen Marokossa pelannut kotkalainen, Ursula Wikström, karsiutui naisten kilpailusta.

EPA-EFE/VICTOR LERENA

Tapio Pulkkanen jatkaa Marokon-osakilpailussa myös lauantaina ja sunnuntaina.

Tapio Pulkkanen punnersi jatkokierroksille Marokossa pelattavassa golfin Euroopan-kiertueen osakilpailussa. Kotkalainen pelasi toisen kierroksensa par-tulokseen (72). Torstain avauskierroksen hän pelasi 74 lyönnillä ja eteni kahdelle viimeiselle kierrokselle yhteistuloksella 146 (+2).

Rabatissa sijaitseva Royal Dar Es Salam -kenttä osoittautui varsin hankalaksi. Karsiutumisen vältti vielä tuloksella +3.

Pulkkanen oli 11 reiän jälkeen tuloksessa —2, mutta seuraavat kaksi par 4 -väylää tuottivat bogit ja nostivat kierrostuloksen pariin.

Suomalaisista parhaiten perjantaina pelasi Mikko Korhonen, joka löi kentän läpi 68 lyönnillä (—4). Samaan pystyi hänen lisäkseen vain yksi pelaaja 152:sta.

— Kenttä pistää miettimään. Aina ei kannata hyökätä, ja lipulle on monta eri reittiä. Rauhallisuus ja kärsivällisyys on nyt valttia, Korhonen kommentoi tiedotteessaan.

Korhonen on jatkossa yhteistuloksella —1, kolmas suomalainen Mikko Ilonen par-tuloksella.

Espanjan Alvaro Quiros johtaa tuloksella —7 (67+70 lyöntiä).

Wikströmillä turhauttavaa

Naisten Euroopan-kiertueella Marokossa kotkalaislähtöisen Ursula Wikströmin pelit päättyivät kahteen kierrokseen. Hän oli ensimmäisten karsiutujien joukossa yhteistuloksella +8 (75 ja 77 lyöntiä).

— Draivit (avaukset) veivät minut vaikeuksiin molempina päivinä. Raffit (karheikot) ovat täällä paikoittain melko tiukat, ja sieltä ei sitten palloa ihan lipulle saanut taiottua. Kaiken kaikkiaan turhauttavaa peliä, harmitteli Wikström tiedotteessaan.

Seitsemästä mukana olleesta suomalaisnaisesta jatkoon menivät Tiia Koivisto ja Noora Komulainen (+6).

Päivitetty Ursula Wikströmin kommenteilla klo 21.47