Peli-Karhujen nousu nyt vielä vähemmän omissa käsissä, aina vaikealta SavUlta irtosi vain piste

Peli-Karhujen nousu nyt vielä vähemmän omissa käsissä, aina vaikealta SavUlta irtosi vain piste

Peli-Karhut joutui tyytymään tasapeliin jalkapallon Kolmosessa. Pientä lohtua toi se, että PeKa kampesi 2—2 (0—1) -tasapeliin Savilahden Urheilijoiden vieraana 0—2-tappioasemasta.

— Parempi näin päin kuin menettää johtoasema, mutta tasapeli on vähän pettymys. Nousu Kakkoseen ei ollut omissa käsissä ennen tätä ottelua ja nyt se on omissa käsissä vielä vähemmän. Nousuun tarvittaisiin Kultsulta jo melkoista konttaamista, PeKan pakki-joukkueenjohtaja Miika Molander sanoi.

Kultsulla on 49 pistettä ja Kymin Palloilijoilla 44. PeKa on kolmantena 40 pisteellä ottelun vähemmän pelanneena.

PeKan avausjakso oli vähän nihkeä, ja SavUn Viljami Jurvanen pääsi soittelemaan maaliverkkoa. Mikko Mutka lisäsi kotijoukkueen johtoa 52. minuutilla.

— SavU on aika fyysisenä ja suoraviivaisena joukkueena ollut meille hankala vastustaja niin kauan kuin muistan. Toisella jaksolla saimme käytettyä laitoja paremmin hyökkäyspelissämme. Nousimme rinnalle ja meillä oli hyvä draivi päällä, mutta emme päässeet ohi, Molander sanoi.

PeKan kavennuksen teki Atte Kallström 59. minuutilla, ja tasatilanteeseen karhulalaiset nosti Samu Tura 68. minuutilla.

Turalla oli ottelun lopussa hyvä maalintekopaikka, kun hän pääsi puolittain laidasta läpi. SavU-maalivahti torjui yrityksen.

— SavUllakin oli ainakin yksi hyvä paikka, joten olisi tämä voinut kääntyä heillekin. Ehkä tasapeli oli oikea tulos, Molander sanoi.

Ensi lauantaina PeKa isännöi Haminan Pallo-Kissoja.

Luetuimmat