Kiekkoympyröille tappio maalisirkuksen jälkeen — ”Kaikki oli tänään mahdollista”

Kiekkoympyröille tappio maalisirkuksen jälkeen — ”Kaikki oli tänään mahdollista”

Kiekkoympyrät koki jääkiekon 3. divisioonassa kauden kolmannen tappionsa, kun AaKoo oli kotihallissaan vahvempi jatkoajan jälkeen 7—6 (1—2, 3—0, 2—4, 1—0).

KY nousi viimeisen vajaan 12 minuutin aikana 3—5-tappioasemasta ensin 5—5- ja sitten 6—6-tasatilanteeseen.

Jatkoaika ehti vanheta vain 28 sekuntia, kun AaKoon Henri Kujala lopetti ottelun.

AaKoon Riku Jauho torjui 41 kertaa, KY:n Simo Luoma 50.

— Kaikki oli tänään mahdollista: vierasvoitto, kotivoitto, tasapeli, jatkoaikavoitto, jatkoaikatappio. Hyvä nousu meiltä 5—3-tilanteesta, olemme tyytyväisiä pisteeseen, KY:n joukkueenjohtaja Jorma Kaaro sanoi tasaisesta matsista.

Tappio oli KY:lle vasta kauden kolmas. Kaksi aiempaa ovat tulleet sarjakärki Valkealan Kiekkoa vastaan, ja KY jatkaa tukevasti lohkokakkosena.

Jos joukkue siinä pysyy, pääsee siltäkin paikalta 2. divisioonan karsintoihin.

KY ei saanut aivan ykkösnyrkkiään mukaan. Poissa oli muun muassa lohkon pistekunkku Roope Eerola, joka on seitsemässä ottelussa tehnyt 15 maalia ja antanut kahdeksan syöttöä.

— Lisäksi piti peluuttaa hyökkääjiä pakkeina ja muuta pientä. Täydellä kokoonpanolla peli olisi näyttänyt erilaiselta, mutta näitä tulee, Kaaro sanoi.

KY:stä Niko Suuronen (2+1) ja Risto Vilkki (2+2) tekivät kaksi maalia mieheen. Muut maalit merkittiin Jere Haikalle ja Pasi Tuomiselle.

Kahteen syöttöpisteeseen ylsivät Antti Seppälä ja Tuomo Pousi.

Ensi sunnuntaina KY pelaa kotonaan Haminan jäähallissa. Vastassa on tuolloin Iitti Hockey.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.