Kotkan Titaaneille kaksi kovaa pelaajasopimusta

Seura on tiedottanut solmineensa yksivuotiset sopimukset Roope Lantan ja Valtteri Tammisen kanssa.

Kotkan Titaaneille kaksi kovaa pelaajasopimusta

Kotkan Titaanien julkaiseman tiedotteen mukaan joukkue on solminut kaksi pelaajasopimusta. Joukkueen kapteenina kolme edelliskautta toiminut Roope Lantta on solminut seuran kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. 27-vuotias keskushyökkääjä kuuluu joukkueen kokeneimpiin pelaajiin. Viime kaudella Lantta mallasi runkosarjassa ja karsinnoissa tehot 8+21, mikä teki hänestä yhden joukkueen tehokkaimmista pelaajista. 

— Lantan jatkosopimus on meille todella tärkeä asia. Hän pystyy kantamaan kaukalossa suurta vastuuta ja tekemään myös tulosta. Hän on ikänsä ja pelikokemuksensa myötä henkinen ja pelillinen johtaja nuorekkaalle joukkueelle, Titaanien manageri Juho Hannukainen totesi seuran tiedotteessa.

Lantan tavoin yksivuotisen sopimuksen on allekirjoittanut seuran oma kasvatti Valtteri Tamminen. Tamminen voitti viime kaudella A-nuorten maali- ja pistepörssin kuninkuuden. Nuorten Suomi-sarjan otteluita tarkkakätiselle laukojalle on kertynyt 35.

— Tamminen on suoraviivainen ja maaliahne nuori hyökkääjä. Halusimme ehdottomasti antaa päävalmentaja Mika Ilolan kanssa hänelle mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan myös edustustasolla.