Peli-Karhujen runko vahvistui jälleen — Latifa Amzil palaa takaisin kasvattajaseuraansa

Peli-Karhujen runko vahvistui jäälleen yhdellä pelaajalla, kun monipuolinen laituri ja nuorten maajoukkuepelaaja Latifa Amzil siirtyy joukkueen vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.

Peli-Karhujen runko vahvistui jälleen — Latifa Amzil palaa takaisin kasvattajaseuraansa

Peli-Karhujen oma kasvatti Latifa Amzil, 19, palaa takaisin kasvattajaseuraansa kahden vuoden tauon jälkeen. Kaksi edellistä kautta 180-senttinen Amzil pelasi HBA Märskyn edustusjoukkueessa.

Naisten Korisliigassa hän viimeisteli viime kaudella 3,1 pistettä, sekä otti 1,5 levypalloa ottelua kohden. Pelejä korkeimmalla sarjatasolla kertyi edellisen kauden aikana yhteensä 12. Amzilin sopimus on yksivuotinen.

— Oli hieno tilaisuus päästä takaisin synnyinkaupunkiin tilanteessa, joka oli sopiva itselleni. PeKa on toimiva organisaatio, jossa on hyvät valmentajat ja puitteet. On hienoa päästä pelaamaan erinomaisen kotkalaisyleisön edessä ja jatkamaan Pekan menestystä, Amzil kertoi tyytyväisenä seuran tiedotteessa.

Laiturin paikalla viihtyvä Amzil kuuluu myös nuorten maajoukkuerinkiin. Hänellä on takanaan yhteensä 23 nuorten maaottelua.

— Latifa on pelannut hienon kesän nuorten maajoukkueessa ja nyt on aika vakiinnuttaa paikka naisten Korisliigassa. On loistavaa saada PeKan oma kasvatti takaisin Kotkaan. Latifa on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä ulkona, että sisällä. Tämä antaa meille lisää mahdollisuuksia pelitapojen suhteen, päävalmentaja Roope Mäkelä kommentoi.

Peli-Karhujen kausi alkaa 28.9. kotiottelulla Hyvinkään Pontevaa vastaan. PeKalla on sopimukset tällä hetkellä jo Minna Stenin, Noora Järvikankaan, Ellen Järvisen, Elina Oravakankaan, Lena Reshetkon, Tiasha Grayn, Zykera Ricen sekä Ashton Millenderin kanssa.

Uusimmat uutiset