Maailmalla hioutunut Aleksi Pahkasalo tavoittelee lopullista läpimurtoa kotimaan kentillä—KTP:ssä jatkaminen ensi kaudella ei ole mahdotonta

26-vuotias Aleksi Pahkasalo otti isän neuvosta opiksi ja käytti tekniikan hiomiseen lukemattomia tunteja. Nyt maalintekijän perässä ovat niin kotimaan pääsarjaseurat kuin ulkomaalaiset organisaatiotkin.

Linda Varoma, Linda Varoma

Aleksi Pahkasalo johtaa Ykkösen maalipörssiä yhdeksällä maalilla. Seuraava mahdollisuus maaleihin on lauantaina, kun KTP kohtaa vierasottelussa Jaron.
Aleksi Pahkasalo johtaa Ykkösen maalipörssiä yhdeksällä maalilla. Seuraava mahdollisuus maaleihin on lauantaina, kun KTP kohtaa vierasottelussa Jaron.

Ensimmäisen kerran hyökkääjä Aleksi Pahkasalo kävi Arto Tolsa -areenalla viime vuoden kesäkuussa. Tuolloin päällä oli vantaalaisseura Legirus Interin mustapaita. Ottelussa Pahkasalo maalasi kahdesti. Loppuminuuteilla mies onnistui yllättämään KTP-vahti Jiri Kosken takakulmaan kiertyvällä laukauksella. Pelin ratkaissutta voittomaalia Pahkasalo tuuletti paidatta KTP:n kannattajakatsomon edessä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet