Iloinen pelihuumori auttoi Korialla: Arsille ensimmäinen täysi pistepotti jatkosarjassa

Haminan Arsi sai kolmen pisteen voittosarakkeeseen ensimmäisen merkinnän lentopallon 2-sarjan alemmassa jatkosarjassa.

Arsi voitti sarjan 11. ottelussaan Korian Ponnen vieraissa 3—0 (25—21, 25—14, 25—19).

Ponsi oli avauserässä pitkään edellä, mutta Arsi tuli lopussa ohi. Toista ja kolmatta erää kotijoukkue ei johtanut kertaakaan.

— Pelaajat noudattivat valmentajan pelisuunnitelmaa hyvin. Lähdimme pahalla syötöllä liikkeelle, ja se rikkoi Korian vastaanoton, joukkueenjohtaja Simo Suutari sanoi.

— Tämä oli koko joukkueen voitto. Pojat olivat liikkeellä iloisella pelihuumorilla, ja hyviä suorituksia tuli kautta linjan, hän kehui.

Arsin parhaana palkittiin Joona Liikkanen, joka tappoi palloja hyvällä prosentilla ja teki 13 pistettä. Karhulan Veikkojen pelien päätyttyä 1-sarjassa myös Matti Suutari ehti pelaamaan kotiseurassaan. Suutari loisti syöttöruudussa ja teki keskipelaajan paikalta hyviä hyökkäyksiä ja torjuntoja (14 pistettä).

Alemmassa jatkosarjassa ei ole nousu- tai putoamispanoksia, mutta puhdas voitto lämmitti Simo Suutarin mieltä. Se tuplasi Arsin pistesaldon kuuteen.

— Meillä on ollut ongelma saada miehistöä mukaan peleihin. Nyt saimme liikkeelle lähes parhaan kokoonpanon. Silloin olemme kilpailukykyinen joukkue.