FC KTP julkistaa tänään uuden päävalmentajan – KySa kertoo nimen kello 13

FC KTP julkistaa tänään uuden päävalmentajan – KySa kertoo nimen kello 13

Jalkapalloseura FC KTP kertoo uuden päävalmentajansa nimen tänään. Seura järjestää tiedotustilaisuuden kello 13. Kymen Sanomat on paikalla ja kertoo uutiset tuoreeltaan.

KTP:n päävalmentajan paikka vapautui, kun yhden kauden joukkuetta valmentaneen jalkapallopersoonan Jari Rantasen sopimusta ei jatkettu. KTP voitti Rantasen johdolla Kakkosen A-lohkon, mutta hävisi Ykkösen nousukarsinnassa selvästi AC Kajaanille.

Karsinnan tulos oli ankara pettymys nousuun satsanneelle kotkalaisseuralle.

KTP:n tavoite ei ensi kaudellakaan miksikään muutu. Siitä saatiin merkkejä jo keskiviikkona, kun seura teki ensimmäisen uuden pelaajasopimuksensa. KTP nappasi Legirus Interin raunioilta viime kaudella 16 maalia tehneen Aleksi Pahkasalon. Pahkasalo valittiin päättyneellä kaudella Kakkosen A-lohkon parhaaksi pelaajaksi.

Muuten pelaajasopimusrintamalla on toistaiseksi ollut hiljaista. KTP:n on arveltu odottelevan Ykkösestä mahdollisesti vapautuvaa sarjapaikkaa, sillä ainakin HIFK:lla ja OPS:llä tiedetään olevan taloudellisia vaikeuksia.

— Ei tässä siitä ole ollut kysymys. Pyrimme joka tapauksessa kokoamaan Ykkösen tasoista joukkuetta. Monet pelaajat odottavat valmentajaratkaisua ennen kuin päättävät omasta jatkostaan, varapuheenjohtaja Jukka Mustonen sanoi runsas viikko sitten.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet