Eaglesin miesten joukkue pinnisti voittoon Helsingissä vajaalukuisena, mutta joukkue kaipaa kipeästi riveihinsä täydennystä

Eaglesin joukkuetta piinaavat loukkaantumiset.

Eaglesin miesten joukkue pinnisti voittoon Helsingissä vajaalukuisena, mutta joukkue kaipaa kipeästi riveihinsä täydennystä

Kotka Eaglesin miehet hakivat Helsingistä pisteet kotiin lauantaina. East City Giants kaatui lukemin 21—68. Voitosta huolimatta kotkalaiset saivat tehdä täyden työn vieraskentällä.

— Olin hieman huolissani ennen peliä, koska meiltä puuttui viisi avainpelaajaa. Meillä oli tiukkaa puoliaikaan asti. Meidän hyökkäyksemme rullasi koko ajan, mutta puolustus ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla, Nesi Carpelan kommentoi.

Carpelan kertoo joukkueen käyneen puoliajalla läpi tarvittavia muutoksia, mikä lopulta tepsi kääntäen ottelun Eaglesin komentoon.

— Kävimme läpi puolustustaktiikkaa. Saimme tämän jälkeen stoppeja ja pelin haltuumme.

Joukkueen kokoonpanosta astui esiin vaikeilla hetkillä etenkin Niko Hannulla, joka teki kolme maalia. Kanadalaisvahvistus Akeem Foster naulasi puolestaan kaksi maalia. Yusufa Lehtinen taisteli joukkueen eteen kovaa, ja hänet palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

Loukkaantumiset piinaavat

Eagles on esiintynyt läpi runkosarjan vakuuttavin ottein, mutta nyt joukkuetta kiusaavat loukkaantumiset.

— Ville Hämäläisellä on paha polvivamma, hän saattaa olla sivussa loppukauden. Muilla pelaajilla on pienempiä vammoja.

Carpelan kertoo olevansa aidosti huolissaan joukkueen tilanteesta, sillä ensi viikon lauantaina on edessä tärkeä peli Porin Bearsia vastaan. Pori on hävinnyt sarjassa ainoastaan Eaglesille.

— Jos voitamme kyseisen pelin, meillä on mahdollisuus voittaa runkosarja. Kaikki on puolestaan auki, jos häviämme. Pori on saanut uuden englantilaisen vahvistuksen, joka on tehnyt vakuuttavaa jälkeä. Hän ei ollut mukana edellisessä kohtaamisessamme.

Carpelan kertoo joukkueen tarvitsevan uusia pelaajia rinkiinsä, jotta vaje saadaan täytetyksi, mutta joukkue kartoittaa tilannetta ensi viikolla.