Taas paluumuuttaja Haminasta — myös Ville Äijälä takaisin Titaaneihin

Sari Tauru

Puolustaja Ville Äijälä (vasemmalla) vaihtaa Kiekkoympyröistä takaisin Titaaneihin.

Jääkiekon Suomi-sarjan surkeasti aloittanut Titaanit vahvistaa puolustuskalustoaan, kun alkukauden ajan Haminan Kiekkoympyröissä kiekkoillut Ville Äijälä palaa takaisin punapaitaan.

Äijälä, 23, pelasi viime kaudella Titaaneissa 26 suomisarjaottelua teholla 2+2 .

— Äijälä on niitä omia pelaajia, joihin valmennusvastuun ottaessani lupasin olla yhteydessä. Ei hän yhtä puhelinsoittoa suurempia houkutteluja vaatinut palatakseen takaisin, Titaanien päävalmentaja Marko Oksanen sanoo.

— Äijis tuo meidän pakkikalustoomme paljon fyysistä kovuutta sekä oikeanlaista ilkeyttä eli juuri niitä asioita, joita meiltä on tässä alkukauden aikana puuttunut.

Viime viikolla Titaanit sai 3. divisioonan Kiekkoympyröistä jo yhden paluumuuttajan, keskushyökkääjä Tomi Salovaaran, 25.

— Haminan päässä on ymmärretty hienosti, että Äijälän ja Salovaaran tasoiset kaverit kuuluvat Suomi-sarjaan, joten heidät on päästetty siirtymään meille. Tulemme vastavuoroisesti varmasti auttamaan Kiekkoympyröitä, mikäli sellainen tilaisuus vain eteen tulee, Oksanen sanoo Titaanien tiedotteessa.

Hyökkääjä Suikkanen testiin

Hyökkäyspäähän on ehkä tulossa lisääkin vahvistusta, sillä SaiPassa kiekko-oppinsa saanut Santeri Suikkanen tulee kahdeksi viikonksi Titaanien testiin. Suikkanen, 22, on toipunut pahasta ”alaraajavammasta” ja on harjoitellut keväästä asti Imatran Ketterän Mestis-joukkueen riveissä.

— Erittäin mielenkiintoinen tuttavuus. Santerilta voi odottaa paljon, mikäli hän on toipunut täysin loukkaantumisesta ja pääsee takaisin samalle tasolle, jolla pelasi nuorten Liigassa muutama vuosi sitten, Oksanen sanoi.

Lauantain vierasottelu KySan verkkosivuilla

Titaanit pelaa seuraavan kerran lauantaina vieraissa kaarinalaista HCIK:ta vastaan. Ottelun voi nähdä suorana Kymen Sanomien verkkosivuilla.

Uusimmat uutiset