KaVella eilistä nihkeämpää Kuortaneella — ”Ei ollut mahdollisuuksia”

KaVella eilistä nihkeämpää Kuortaneella — ”Ei ollut mahdollisuuksia”

Karhulan Veikot ei saanut lentopallon 1-sarjassa samaa vaihdetta sisään kuin lauantaina. Kuortaneen Urheiluopiston joukkue lähetti karhulalaiset kotimatkalle erin 3—0 (25—21, 25—20, 25—21).

Lauantaina KaVe vei yhden eron sarjakärki Nurmon Jymyltä. Kuortane on sarjassa viidentenä, KaVe jatkaa sijalla seitsemän.

— Tänään ei ollut mahdollisuuksia Kuortanetta vastaan. Heidän syöttönsä oli meille todella vaikea, sieltä tuli paljon suoria pisteitäkin. Heidän vastaanottonsa ja hyökkäyksensäkin toimi ihan ok. Meiltä tämä oli heikompi peli kuin eilen, pelaaja-valmentaja Matti Palonen summasi.

KaVen pistekärjet olivat tutusti Anton Lepistö (12) ja Henri Piipari (8). Jarno Tolvanen joutui lähtemään jo lauantain jälkeen kotiinsa, joten KaVen kapea nippu kapeni entisestään. Tolvasen tilalle keskipelaajaksi pantiin yleispelaajan tontilta Salpis-laina Roope Keminen.

— Se oli oikea valinta, Roope pelasi keskellä hyvin, Palonen kehui.

Ensi sunnuntaina KaVe yrittää palata voittojen polulle Karhulassa. Vastustaja on sarjanousija East Volley, joka on sarjassa yhdeksäntenä pisteen päässä KaVesta.