Päivän peli: Sami Toiviainen tuo Pyrinnön entiseen kotisaliin

Päivän peli: Sami Toiviainen tuo Pyrinnön entiseen kotisaliin

KTP-Basketin ottelut Korisliigassa jatkuvat tänään kotisalissa Tampereen Pyrintöä vastaan. Pyrintöä valmentaa nykyisin KTP:n ex-valmentaja Sami Toiviainen.

— Lyhyt valmistautumisaika ja vastassa aina hankala KTP sekä mahtava Karhuvuoren yleisö. Meidän on oltava jälleen huolellisia pallon kanssa sekä pystyttävä liikuttamaan palloa hyvin, Toiviainen sanoo Korisliigan verkkosivuilla.

Pyrintö aloitti sarjan haparoiden, mutta on neljän peräkkäisen voiton myötä noussut taulukossa jo neljänneksi. Toissapäiväinen 106—94-kotivoitto ei Lapuan Kobrista ei tosin tullut kaikkein vakuuttavimmalla esityksellä.

— Reagoiminen KTP:n prässipuolustukseen on oltava keskiviikon ottelua parempaa, jotta voimme taistella voitosta, Toiviainen sanoo.

Pyrinnön mukana Karhuvuoreen saapuu myös entinen KTP-sentteri Devonne Giles, joka pelaa Toiviaisen alaisuudessa nyt jo kolmannessa eri seurassa.

KTP:n Ray Ailuksella on ottelun alla tuttuja huolia: sentteri Kenny Simmsille ei ole tuuraajaa, kun Mikael Aallon lisäksi nyt myös selkävaivainen Cedric Latimer on sivussa. Ainakin jouluun asti jatkuu myös sääriluun murtumaa parantelevan laituri Ilmari Kallion poissaolo.

— Pyrinnöllä on pieni etu korin alla Gilesin, Brian Asburyn ja Petri Heinosen myötä. Siihen pitää keksiä ratkaisu. Lähdetään jatkamaan siitä miten Espoo United -ottelun viimeisellä kympillä pelattiin, Ailus sanoo.

KTP:llä on kokoonpanossaan vain yhdeksän pelaajaa: Simms, Joni Herrala, Michael Pounds, Deon Edwin, Mandell Thomas, Janne Lehtoranta, Manuel Barnes, Jermont Horton — sekä 42-vuotias Jari Vekkilä.

KTP-Basket—Pyrintö, Korisliigaa Steveco-areenalla Karhuvuoressa kello 18.30.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet