Päivän peli: Voisiko Ballard jäädä taas nollille?

Päivän peli: Voisiko Ballard jäädä taas nollille?

Asetelma:

KTP-Basketilla on ensimmäistä kertaa sitten marraskuun alun alla kaksi peräkkäistä tappiota miesten Korisliigassa. Kolmannen peräkkäisen välttämiseksi pitäisi jälleen venyä, sillä kylään tulee tänään sarjaa ylivoimaisesti johtava Salon Vilpas.

Joulukuussa KTP aiheutti Vilppaalle yhden sen vain neljästä tappiosta, kun jännitysnäytelmä Steveco-areenalla päättyi lukemiin 76—72. Edellisestä kotivoitosta Vilpasta vastaan ehti kulua lähes kolme vuotta, ja väliin mahtui kuusi peräkkäistä tappiota.

Seuraa häntä:

Amerikkalaislaituri Antonio Ballard on ollut Vilppaan paras korintekijä 17,3 pisteen keskiarvolla. Joulukuussa Kotkassa hän jäi kuitenkin pisteittä ensimmäisen kerran koko 7-vuotisella ammattilaisurallaan. Kotkan katastrofin jälkeen Ballardin pienin pistemäärä on ollut 12.

Sanottua:

— Sarjakärki saapuu Kotkaan ja hurja kolmosralli on odotettavissa. Meiltä asiallinen peli keskiviikkona Kouvolassa, vaikka tappio tulikin. Samalla asenteella voimme laittaa kapuloita Vilppaan rattaisiin, KTP-Basketin päävalmentaja Tomi Kaminen sanoi Korisliigan verkkosivuilla.

— KTP Karhuvuoressa on erinomainen haaste meille. Heidän fyysisyytensä sisällä asettaa haasteita kaikille jengeille ja kamppailutilanteissa ei saa antaa tuumaakaan periksi, Vilppaan Joonas Iisalo totesi.

KTP-Basket—Vilpas, Korisliigaa Steveco-areenalla Karhuvuoressa kello 18.30.