Jalkapallon Suomen cupia pelataan Kotkassa lauantaina, mutta ilman yleisöä – KaVen puolivälieräsarja keskeytyy toistaiseksi, salibandy- ja jääkiekkojoukkueilla kausi on ohi

Antti Kaarto

Taaniel Usta piinasi MP:n maalivahtia Sammy N'Djockia Suomen cupin ottelussa 22. helmikuuta.
Taaniel Usta piinasi MP:n maalivahtia Sammy N'Djockia Suomen cupin ottelussa 22. helmikuuta.

Vaikka moni laji on koronaviruksen vuoksi pysähdyksissä Peli-Karhut ja KTP pääsevät lauantaina pelaamaan jalkapallon Suomen cupia Arto Tolsa -areenalla, mutta yleisöä ei paikan päälle päästetä.

Palloliiton liittohallitus päätti myöhään torstai-iltana keskeyttää kaiken kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat tulevana viikonloppuna pelattavat Suomen cupin neljännesvälieräottelut. Ne pelataan suljetuin ovin.

Päätökset muiden sarjojen osalta tehdään alkuviikosta, Palloliitto tiedotti.

PeKa kohtaa lauantaina Kotkassa FC Lahden ja KTP Ilveksen.

Karhulan Veikkojen kausi seisoo, salibandy- ja jääkiekkojoukkueet kesälomalle

Lentopalloliitto päätti keskeyttää kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Poikkeuksena ovat miesten liigan runkosarjan jäljellä olevat ottelut, jotka pelataan tyhjille katsomoille.

Näin ollen 1-sarjassa pelaavan Karhulan Veikkojen puolivälieräsarja ei jatku lauantaina Karhulassa. KaVen oli tarkoitus kohdata Lempo-Volley, joka voitti sarjan avausottelun 3–2.

Lentopalloliitto päättää jatkotoimista ensi viikon keskiviikkona.

Koripallossa alueelliset sarjat ja nuorten sarjat julistettiin päättyneiksi, joten esimerkiksi KTP:n ja PeKan juniorijoukkueiden pelit ovat tältä kaudelta ohi. Koripalloliitto tiedottaa viikon kuluessa, miten päättyneiden sarjojen osalta toimitaan esimerkiksi nuorten SM-mitalien suhteen.

Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi.

Muiden valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi. Kausi päättyy muun muassa naisten 2. divisioonan Crackersilta ja miesten 3. divisioonan SBS Haminalta.

Jääkiekkoliitto puolestaan päätti, että kaikki kilpailutoiminta liiton alaisissa sarjoissa päättyy välittömästi. Piranha's ei siis pelaa viikonloppuna 3. divisioonan finaaleissa, ja sekä kotkalaisten että haminalaisten juniorijoukkueiden kaudet ovat ohi.

Jääkiekon pääsarja Liiga ei ole liiton alainen sarja, vaan päättää itse toimistaan.

Aquilan suuruinnit peruttu, Ykköspesiksen tilanne vielä avoin

Uimaliitto peruutti kaikki kilpailut toukokuun loppuun asti. Näin ollen Uimaseura Aquilan järjestettäviksi myönnetyt veteraanisarjojen masters-mestaruusuinnit on peruttu. Suurkilpailut piti järjestää Kotkassa maaliskuun viimeisenä viikonloppuna.

Toukokuussa alkavan Haminan Palloilijoiden miesten ja naisten joukkueiden Ykköspesiskauden tilanne on vielä auki. Pesäpalloliitto tiedotti alkuillasta, että kaikki liiton järjestämät tapahtumat on peruttu maaliskuun loppuun asti. Tulevien tapahtumien osalta päätökset tehdään myöhemmin.

Uusimmat uutiset